sivas formatörlük başvuruları...

Kodla Büyü
şimdi sivasta benim okul 1.faz laba sahip ve kullanılmaz olduğu için formatörlüğümü iptal ettiler .şimdi yeniden başvuracam yandaki okulu tercih etsem kabul edilirmi ? yoksa maaşı dolduramıyacaz? ne yapmam lazım

15+1lab lara görevlendirme yapılacak yazıyor ama başka okula görevlendirme yapılırmı araryıp sormak lazım
bende yaz tatilini merak ediyorum nasıl olacak acaba

evet yaz tatilini merak edenlerden biriside benim hocam başvuruda talep dilekçesi ile okula başvuruyorduk da sonra üst yazı ile ilçeye onlarda ile mi yolluyorlardı? ayın 24 ü son diyor posta ile gelen evraklarda

sivas bilişim teknolojileri bölümünü aramak lazım hocam belki yazımız bile gitmemiştir!!!

ucamus' Alıntı:
evet yaz tatilini merak edenlerden biriside benim hocam başvuruda talep dilekçesi ile okula başvuruyorduk da sonra üst yazı ile ilçeye onlarda ile mi yolluyorlardı? ayın 24 ü son diyor posta ile gelen evraklarda

okul-formator-ve-bilgisayar-ogretmeni-f28/formator-ogretmenlere-yaz-tatili-ve-yariyil-tatili-t66815.html

hocam burda yaz tatilini gerekli tedbirlerin alınması halinde tatillerden yararlanılabileceği söylenmiş bir inceleyin

Arkadaşlar görevlendirmeler 1 Temmuz itibariyle yapılacak. fakat yazın çalışma olmayıp 1 eylül itibariyle göreve başlanacak. Ayrıca başka okulda görevlendirmelere de sıcak bakılmıyor. zaten görevlendirme yazısında "kadrosunun bulunduğu okul" diye bir ifade var.

sahret58' Alıntı:
Arkadaşlar görevlendirmeler 1 Temmuz itibariyle yapılacak. fakat yazın çalışma olmayıp 1 eylül itibariyle göreve başlanacak. Ayrıca başka okulda görevlendirmelere de sıcak bakılmıyor. zaten görevlendirme yazısında "kadrosunun bulunduğu okul" diye bir ifade var.
HOCAM BU SİZİN KENDİ GÖRÜŞÜNÜZ MÜ GÖREVLENDİRMEDE 1 TEMMUZ 31 ARALIK YAZIYOR.YAZIN ÇALIŞMA OLMAYIP KISMINI AÇARSANIZ BİRAZ SEVİNİRİM...

ucamus' Alıntı:
sahret58' Alıntı:
HOCAM BU SİZİN KENDİ GÖRÜŞÜNÜZ MÜ GÖREVLENDİRMEDE 1 TEMMUZ 31 ARALIK YAZIYOR.YAZIN ÇALIŞMA OLMAYIP KISMINI AÇARSANIZ BİRAZ SEVİNİRİM...

Hocam milli eğitimdeki yetkililerin görüşü. bu sene uygulama böyle olacakmış

sahret58' Alıntı:
ucamus' Alıntı:
sahret58' Alıntı:

Önüne konan yazıyı bile anlamaktan ( bırak yorumlamayı ) aciz kişi kimmiş bayağı bir merak ettim.

milkay' Alıntı:
sahret58' Alıntı:
ucamus' Alıntı:
sahret58' Alıntı:

Önüne konan yazıyı bile anlamaktan ( bırak yorumlamayı ) aciz kişi kimmiş bayağı bir merak ettim.

Hocam o kişileri siz de biliyorsunuz. malum işte. Ben de geçen yıl "en fazla maaş karşılığı kadar derse girebilir" ifadesini yanlış anlayan ve uygulayan bir yetkiliyle tartışmıştır. Ama anlamak istemeyene laf anlatmak imkansız maalesef.

herhalde benim eğiticilik yaptığım dönemdeki müdür yardımcısını kasdediyorsunuz. O ise, çok çok normal bir uygulama o zaman. okul formatörü olan arkadaşların okulda öğrenci yok diye ekdersini kesen mantık işte

hocam tatile çıkabilirmişiz göreve başlama 5 eylülmüş görevlendirme yazıları okullara yollanacakmış

ucamus' Alıntı:
hocam tatile çıkabilirmişiz göreve başlama 5 eylülmüş görevlendirme yazıları okullara yollanacakmış
hocam bu çok iyi haber il den mi öğrendiniz görevlendirme tarhi 5eylül mü olacak yani

01 Temmuz - 31 Aralık arası görevlendirmesi için okuluma yazı gönderildi. Bende bu yazıya göre dilekçemi okula sundum. 01 Temmuzda görevimin başındaydım. Sadece ben değil, başvuru yapan tüm arkadaşlar okullarındaydı. Yazı gelmeden niye göreve başladınız diyebilirsiniz. Burasının Türkiye ve Sivas olduğunu unutmuşsunuz diyebilirsiniz. Ben bir haftadır okulumdaydım.

Okulların görevlendirmeler hakkında bilgi almak istemesiyle durum ortaya çıktı. İl Milli Eğitim eylül ayını uygun görmüştü. Ama göremedikleri onlarca öğretmenin okullarında görev başında olmasıydı. Çünkü 01 temmuz diye dilekçe aldığı öğretmenlerin yazının çıkacağını düşünerek okullarında olmasını düşünemediler. Bugün okullara mail göndermişler. Onay valilikte, ama eylülde başlatılacak yazıyordu. Bu mail veya onay ağustosun sonunda gelse ne olurdu?.

İllerin tamamına yakını 01 temmuza göre onay alırken, Sivas'ında aralarında bulunduğu bir iki il niye eylül ayına göre onay alıyor. Kim doğru, ya da kim büyük, ya da alibabanın bir çiftliği vardı en son hangi vilayetimizde kuruldu.

Bir sonraki başvuruda şu olur. Aralığın ikinci yarısı yazı gelir 01 ocak - 30 haziran diye. Başvuru yaparız. Sonra Milli Eğitimden bir yazı gelir. Okullar 20 Ocakta kapanacağından dolayı formatör öğretmenlerin görev başlangıçlarının 06 şubat olması uygun görülmüştür. 15 tatilde bir iş yapılmaz. 1-20 ocak arasıda izin olur. Gel keyfim gel....

Bana bu kadar saçma tahminler yaptıranlara sonsuz teşekkürler....

NOT: Okula gelen yazıda Eylül-Ocak arası yazsaydı bunların hiçbirini yazmayacaktım.

tekno79 hocama katılıyor ve kendisini tebrik eediyorum yorumdan dolayı.
Baş vurular da 1 temmuz yazıyor onay nasıl eylül diye oluyor.Bu saçmalık.İlçelere daha yazı gelmedi bile.Burdan öğreniyoruz.Bizleri bir hafta okulda tutmalarının hiç bir manası yok.O zaman 18 saat lik ekderslerimizide versinler.Ayrıca il ve ilçe formatörlerini neden eylülde başlatmıyorlar.Onlar da bizim gibi görevlendiriliyorlar.bu iş çocuk oyuncağı değil.Bizimle oynamalarına hakları yok.il Formatörleri bu kararı almışlar gibi geliyor bana.Eğer doğruysa onları buradan kınıyorum böyle yanlışlıklar yaptıysalar.

Dün akşam üzeri öğrendim ve bugün yine okulumdayım. Eğitici formatörler ve sorunlu olduğumuz il mem müdür yardımcısı dahil olmak üzere hiç birisine hakkımı helal etmiyorum. Bir haftadır okula gelip gidiyorum ve cuma günü haber veriliyor. Sivastaki tüm formatör arkadaşlar görevlendirme taleplerimizi gelin geri çekelim.

şu maili bizde görebilir miyiz hocam bizim okula gelen bir mail falan yok yayınlarsanız sevinirim hem 1 temmuz diye dilekçe al hemde 1 eylülde bu nasıl iş?

arkadaşlar maili paylaşabilirmisiniz biz de görelim
ayrıca da görevlendirmeyi 1 eylül itibari ile yapmaları çok iyi olmuş
çünkü herkesin çalıştığı yerde kurulu bir düzeni yok ayrıca ders sıkıntısı var formatörlükten başka çare kalmıyor
onun için isteyen memleketine gider eylül de de galdiğinde formatörlüğünü yapar bence çok yerinde bir karar
ama mail geldi diyen arkadaşlar maili paylaşırlarsa bizde görmüş oluruz

pigacu' Alıntı:
Dün akşam üzeri öğrendim ve bugün yine okulumdayım. Eğitici formatörler ve sorunlu olduğumuz il mem müdür yardımcısı dahil olmak üzere hiç birisine hakkımı helal etmiyorum. Bir haftadır okula gelip gidiyorum ve cuma günü haber veriliyor. Sivastaki tüm formatör arkadaşlar görevlendirme taleplerimizi gelin geri çekelim.

Görevlendirme valilik onayı çıkana kadar okuldayım

Geri