sugibi' Alıntı:Bu tür uygulamaları desteklemekle birlikte soru hazırlama süresi başlıktaki ile aynı, 30 kişilik bir sınıfın sonucunu okuma süresi ise yaklaşık 1 dakika olan uygulamayı da öneririm: http://goo.gl/J6CmOI
Öğrencilerimle ilgili bazı bilgileri de CSV formatında uygulamaya ve cloud sitesine aktarabiliyorum. Sınav sonuçlarını cloud'da otomatik yedekleyebiliyor, istatistikleri de görebiliyorum.
Evet topla.çarpım fonksiyonu.yusufcuk51' Alıntı:Allah razı olsun hocam sağolun toplam*çarpım formülü bu değilmi Eğer dışında da yapılıyomuş demek ki
murat_124' Alıntı:Hocam senin kodlar çok profesyonelce olmuş. Bana bakarsanız aklıma ilk gelen formülle işimi gördüm. İşimi gördüm ya o da yetiyor bize. Yalnız hocam bir sorum olacak. Sarı ve turuncu bölgeleri sayfanın en altına koymuşsunuz. O zaman her sınıf bitirdiğinde o sınıfın notlarını hemen okumak istediğinizde her seferinde altına sarı ve turuncu bölge oluşturmak gerekecek. Ya da uğraştırmaması için tüm sınıfların sınavını bitirip bir seferde okunması gerekecek değil mi?
formülünüz yanlış. noktalı virgül yerine iki nokta üst üste kullanmanız lazım.kzengin67' Alıntı:=SUMPRODUCT(((E2;F2)=($E$5;$F$5))*($E$6;$F$6))
iki soruluk bir deneme yaptım çalışmadı kod #AD? hatası veriyor
cyln' Alıntı:Sizlerin yaptığı bu tür sınavlarda sınav test olmak zorunda değil mi?
Klasik sınav veya boşluk doldurmalı (cevap şık şeklinde verilmeyecek kendi hatırlayıp yazacak) şekilde sınav yapmak isterseniz ne olacak?