Sizce İl Dışı Kadro Sayısı Nasıl Olur?

Kodla Büyü
uzman35' Alıntı:
ibrahim_hoca' Alıntı:
http://www.mebpersonel.com/yer-degistirme/2013-il-disi-yer-degistirme-minumum-puanlari-yayinlandi-h81574.html

hocam 17 bin yer değiştirebilen.aksine başvurup değiştiremeyen 5 bin kusur oluyo genelde...
excelden hesaplattım tüm branşlarda yer değiştirenlerin sayısı 17162 ...bilişim öğrt sayısı ise 927 çıktı...

evet rakam bu hocam.

Arkadaşlar mesele ildışı atamaların zamanında yapılması değil ildışına hep uzak yerleri açıyorlar ve çok az yer açıyorlar bu şartlarda gitmemiz çok zor iliçi ile birlikte yapılması konusunda başvuru yapalım ben yazdım sizler de yazın gerekli yerlere yoksa ildışında yer değiştirmek çok zor. 2010 yılında iliçi ve il dışını beraber yapmışlardı yine yapabilirler.

Hic kadro olmamasindan gec olmasi iyi tabii hocamda hem zamaninda hemde yeterli kadro sayisi ile olsa daha iyi olur

tefbilisim' Alıntı:
Arkadaşlar mesele ildışı atamaların zamanında yapılması değil ildışına hep uzak yerleri açıyorlar ve çok az yer açıyorlar bu şartlarda gitmemiz çok zor iliçi ile birlikte yapılması konusunda başvuru yapalım ben yazdım sizler de yazın gerekli yerlere yoksa ildışında yer değiştirmek çok zor. 2010 yılında iliçi ve il dışını beraber yapmışlardı yine yapabilirler.

Hocam nereye yazdın.Bizde yazalım.Belki gören BaKaN olur.Hayırlısı tabii..

Geçen yıl sadece Ağustos ayında 1600 Bilişim Teknolojileri Öğretmeni alındığını hesabınıza eklemeyi unutmayın!

İyi ama benim norm fazlası atamalarda ilçe içinde tayinim çıktı. Atama kararnamemiz de geldi ancak ilişi kesip başlama tarihi Haziranın 13 ünden sonra. Geçen sene norm fazlalarını ilçe içinde yer değiştirmeleri için önce tayin oldukları okullara başlatıp oradan tayin istetmişlerdi. Bi sıkıntı olur mu acaba?

Kayra_Bilal' Alıntı:
tefbilisim' Alıntı:

Hocam nereye yazdın.Bizde yazalım.Belki gören BaKaN olur.Hayırlısı tabii..

Akim'e yazdım hocam başka nerelere yazabilirsek yazalım geç kalırsak geçen seneki gibi olur geçen sene benim istediğim ilde ildışına 40 küsür okul açtılar sadece 1 tanesi merkezdi o da çok uzak yerdi.

Geri