Sizce İLDIŞI sonuçları ne zaman açıklanacak?

Kodla Büyü
Yüce önderlerimiz nasıl bilirlerse doğrudur zaten. Ol sebep, "ne zaman?" diye sorgulamak çok ayıp ve günahtır!

bre melunlar haddinizi aşarsunuzzz yüce pek yüce hazreti devletlümüz ne zaman isteriseler o zaman acıklanır
ne olacakki şuna bak kendi kendimizle alay ediyoruz herifler dalga gecer gibi gene içine ettiler şimdi ise ne zaman acıklanır derdındeyız halbukı bunun bellı bir saati var mı yok mu ayarlanabılır mı evet fakat ne gerek var bınlerce ogretmenı hazır olda bekletcek ya padısahımız fantazı yapar o sımdı yarın

serbay2' Alıntı:
başka bir sitede öğretmenin biri "daha benim başvurumu il onaylamamış" diyor.ne biçim iş bu ya.

eğer bir öğretmenin il onayı dahi eksik olsa, bakanlık atamaları gerçekleştiremez. Bakanlık yetkililerinde pek bir suç yok arkadaşlar. Sorun il mem lerde.

gece uyurken acaba meb yarin oglen aciklar ve bize o kadar attiniz tuttunuz ama bakin biz isimizi vaktinde yaptik alin size sonuclar erkenden verdik mesaji verirmi dedim. uyandim baktim ama malesef

Aslında bu sene mebin bir çok işinde durum böyle oldu.
1. sınıf kayıtları daha başlamadı ve ne zaman başlayacağı belli değil.
SBS'de yerleşemeyen öğrencilerin diğer liselere ne zaman tercih yapacakları belli değil.
Neden bunların tarih ve saatleri net olarak duyurulmaz? ve neden bunlara uyulmaz?

Arasıra okul şifresiyle kontenjan.meb.gov.tr e bakmak lazım orda ayrılma durumu görülebilir belki sonuçlar açıklanmadan...

bugun aciklansinda kacda aciklandigi mesele degil. adamlar evini tasiycak evden cikacak sehir degistirecek bayramda ailesi ile olacak. gecikdikce bu arkadaslar magdur olur. ev sahipleri hoca efendi ne zaman bosaltacan evi diyip gece gündüz moral veriyordur simdi. kamyoncular hocam ayin kacinda tasiycaz demeleride cabasi

bakanlığı aradım atamalar bugün gerçekleşecek ama sonuçlar ne zaman açıklanacak belli değil diyor...bi de il milli eğitimden takip edi,n falan diyor iliçiyle mi karıştırdı bunlar....ne beceriksiz insanlar var şu bakanlıkta

yok mu başka 147 arayan arkadaşlar bi arayalım bana 17:00 kadar açıklanır denmişti birde siz arayın hele ne diyecekler :D

fatih22222' Alıntı:
yok mu başka 147 arayan arkadaşlar bi arayalım bana 17:00 kadar açıklanır denmişti birde siz arayın hele ne diyecekler :D

ben aradım personel.meb ten takip edin dedi...salak sanki biz bilmiyoruz....bilgi yok kısacası

Geri