sizce bu resim ne anlama geliyor ?

Kodla Büyü

mudamet

Seçkin Üye
Seçkin Üye
bu resmi nasıl yorumlarsınız ?

Ekli dosyalar

• bu resim ne demek.jpg
    bu resim ne demek.jpg
    15.4 KB · Görüntüleme: 1,972
kalbiniz en değerli saatiniz dio birde zaman geçiyor hayatı yaşa dio birde zaman da kalbin kadar değerli herkese kalbini açma dio :wink:

Her büyük aşkın arkasından zamanla yeni aşklar doğar.. zaman herşeyin ilacı..yeni aşklar seni bekliyor.. birde herşeyde bir hayır var takma kafayı sana kızmı yok anlamı çıkar :mrgreen:

faruk8542' Alıntı:
Her büyük aşkın arkasından zamanla yeni aşklar doğar.. zaman herşeyin ilacı..yeni aşklar seni bekliyor.. birde herşeyde bir hayır var takma kafayı sana kızmı yok anlamı çıkar :mrgreen:

:puhaha:

iki kişi (anne-baba) ailede mutlu bir kalpte birleşerek, canlarından bir parça olan çocuklara sahip olurlar:)
saat duvaar saati ve dekoratif! (aynalı saatlerden :D ) aile ordan aklıma geldi.

bir insan ki kalbi çok gzl ve geniş ve etrafına sürekli güzellikler, ,iyilikler yayıyor benim bakınca ilk düşünüdm bu oldu:):) : :D

Etraf karanlık, kalbin kendisi aydınlık ama içinde karanlık noktalar var. Kalpteki karanlıklar dışarı atılınca beyazlaşıyor...
Kısaca içindeki kötülükleri tutma dışarı at diyor :puhaha:

Her gidenin bıraktığı boşluk zamanla geçiyor diyor. Belki de doğrudur :idea: Ama görünüşe göre çok kişi gelmiş geçmiş bu kişinin kalbinden :sleep:

Kalp şeklinden inanılmaz anlamlar çıkarabilen bir millette satılmak üzere tasarlanarak iyi para kazanma amacı güden çin malı bir saat olarak algıladım.

atakom' Alıntı:
bizde de bunun aynısının kelebeklisi var, o ne anlama geliyor acaba

Kalpsiz olandan var kelebekli. Müzik bölümünd eokuyan bir arkadaş zaman hızla gidiyor demişti. Oysa bende bildiğin duvar süsü niyetine aldıydım :P

...yüreğime bir gül çizdim; kanlı yaş ile...
...yüreğimde yara var, durmadan kanar...
...ah çatal olur anaların yüreği...
...
:)
bi dee; yau arkadaş bu mebweb şifre sıfırlama linkini bi türlü halledemedim yauuu!!
:lol:

dikkati bakarsak 4 ü buldumu kalp tamamlanıyo :wink: :D subliminal mesaj

zaman geçtikçe hayatınızdaki insanlar tek tek bu dünyadan ayrılıyor.

Kalbin içinde üç kalp dokuz tane de dökülen kalp
Adamın biri üç kadınla evlenmiş 3'er tane de çocuk olmuş al sana 12 nüfus.
Besle besleyebilirsen :scared:

Geri