kumsal540' Alıntı:ben ahşap boyama yapıyorum hocam pahalı değil ve ürünler gayet işe yarar
Hocam yaptığınız ürünleri vs paylasabilirmisiniz ya da ornek olacak bir site .
Teşekkürler şimdiden
kumsal540' Alıntı:ben ahşap boyama yapıyorum hocam pahalı değil ve ürünler gayet işe yarar
julian41' Alıntı:Ben kendi kendime eğitim videoları izleyip bol bol pratik yaparak gitar çalmayı öğrendim kendime yetecek kadar... Ara ara çalmak, söylemek çok rahatlatıcı oluyor. Bağlamayı da gitardan sonra daha rahat öğrendim parmaklar alıştığı için
Ya da spor ile ilgiliyseniz eve ağırlık seti alın, bir odayı spor için ayırın gün içinde girin spor yapın.
Bir de ben bahçeli bir evim olursa bahçesine masa tenisi için masa yaptırmayı düşünürdüm hep. Eğer odanız büyük ise masa tenisi için masa alın ya da yaptırın. Fark ettirmese de inanılmaz yoran bir spor masa tenisi :++:
cevher---' Alıntı:kaligrafi,hat ve origami ile uğraşıyorum.
hasari' Alıntı:Hocam bir kaç resim paylaşman mümkün mü?emrah1023' Alıntı:biz eşimle ahşap boyama yapıyoruz, malzemeleri ucuz, çok fazla malzemeye gerek de yok, kısa zamanda ortaya birşeyler çıkıyor. ham mdf veya ahşap üzerine akrilik booya ile yapılıyor, bence keyifli. Yapıp yapıp evin duvarlarına asıyoruz, bence deneyebilrisiniz.
seyma' Alıntı:ben bazen mutfağı toplamaya bile fırsat bulamıyorum. bişeylere vakit ayırabilenlere hem hayret ediyorum hem de gıbta ile bakıyorum
Güzel çalışmalar ortaya çıkmış elinize sağlık.emrah1023' Alıntı:hasari' Alıntı:Hocam bir kaç resim paylaşman mümkün mü?emrah1023' Alıntı:biz eşimle ahşap boyama yapıyoruz, malzemeleri ucuz, çok fazla malzemeye gerek de yok, kısa zamanda ortaya birşeyler çıkıyor. ham mdf veya ahşap üzerine akrilik booya ile yapılıyor, bence keyifli. Yapıp yapıp evin duvarlarına asıyoruz, bence deneyebilrisiniz.
hocam merhaba bizilk olarak supla denilen yaklaşık 1cm kalınlığında ham mdf üzerine çalışma yaptık. resim yapıştırma üzerine tutkal ve eskitme uyguladık, daha sonra salonumuzun duvarına astık gayet de güzel oldu. supla dediğimiz şudur
yaklşaık 20-30 cm çapında http://www.ahsaphobby.com/myassets/prod ... 1455708244
bizim yaptıklarımız ise ektedir.
H_M' Alıntı:cevher---' Alıntı:kaligrafi,hat ve origami ile uğraşıyorum.
Hocam hat ile ilgili kursa mı gittiniz yoksa kendiniz mi ilgilendiniz?
botebocuu' Alıntı:arkadaş mutlaka ama mutlaka ilgi alanıyla ilişkili bişey yapmalı insan vakit problemi her zaman olur insanın. eşimle çocuklar doğmadan vakit yok diyorduk birinci çocuk oldu ne çok vaktimiz var artık vakit yok dedik üstüne ikinci oldu aslında bir çocukla bile ne çok vaktimiz olduğunu gördük. bence istek yoktur vakit bulunuyor. benim müziğe yeteneğim var baglama, ud, def, biraz da ney çalıyorum. hatta bu aralar tesbih yapımını araştırıyorum. biraz borcum var o bitince iyi bir torna tezgahı ve malzemelerini alacam çok seviyorum. bence herkes bişey üretmeli mutlu olmak için
Al benden de o kadar hocam uhaha: uhaha:seyma' Alıntı:ben bazen mutfağı toplamaya bile fırsat bulamıyorum. bişeylere vakit ayırabilenlere hem hayret ediyorum hem de gıbta ile bakıyorum
hocam eğer bunları siz kestiyseniz, bunların hazır kesilmişleri bulunuyor, alıp boyamak daha kolay oluyor, yoksa kıl testere şle baya uğraşıyorsunuz,btr23' Alıntı:arkadaşlar konuyu açtıktan sonra kafamızda birşeyler oluştu.Daha çok ahşap,kontraplak kesme ve boyama üzerine başlayalım dedik şimdilik çok basit iki tane magnet yapabildik sizinle paylaşmak istedim.