- Mesajlar
- 2,786
Arkadaşlar 1997 model Skoda felicia 1.3 GLX bir araç var. Arabanın eski olduğu ve ikinci el pazarı olmadığı için elimde kalacağını söyleyenler de oldu. İlk arabam olacak.. Ne dersiniz?
evet hocam ben de aynı fikirdeyim.. ilk arabam oalcağı için biraz korkar oldum ama şu da bir gerçek sıfır araba da bile sorun çıkabiliyor..yataylimit' Alıntı:İnanmayın. 90 model Favorit satmıştım, alıcı ta Kayseri'den çıkıp gelmişti. Her arabanın bir alıcısı oluyor endişe etmeyin bence.
evet hocam dediğiniz gibi her malın bir alıcısı vardırferdison' Alıntı:hocam bence de inanmayın her topalın kör bi alıcısı vardır demiş atalarımız. hani olur olur belki tahmini piyasa fiyatına veremeyebilirsiniz biraz aşağısına verebilirsiniz ama illa satılacaktır. şöyle bir dipnot söyleyeyim vanda çalışırken kuzenim bi ara izmirden arayıp vandan lada samara almaya niyetlenmişti (daha temiz olduğundan bahsetmişti) bence koyun internete özellikle doğuda (kaloriferinden dolayı) ya da yeni şöförlüğe adım atacaklar almak isterler bence.