Skoda Felicia modeli kullanan arkadaşlar bakar mısınız?

Kodla Büyü

ÇetinÖğretmen

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
Arkadaşlar 1997 model Skoda felicia 1.3 GLX bir araç var. Arabanın eski olduğu ve ikinci el pazarı olmadığı için elimde kalacağını söyleyenler de oldu. İlk arabam olacak.. Ne dersiniz?

İnanmayın. 90 model Favorit satmıştım, alıcı ta Kayseri'den çıkıp gelmişti. Her arabanın bir alıcısı oluyor endişe etmeyin bence.

yataylimit' Alıntı:
İnanmayın. 90 model Favorit satmıştım, alıcı ta Kayseri'den çıkıp gelmişti. Her arabanın bir alıcısı oluyor endişe etmeyin bence.
evet hocam ben de aynı fikirdeyim.. ilk arabam oalcağı için biraz korkar oldum ama şu da bir gerçek sıfır araba da bile sorun çıkabiliyor..

hocam bence de inanmayın her topalın kör bi alıcısı vardır demiş atalarımız. hani olur olur belki tahmini piyasa fiyatına veremeyebilirsiniz biraz aşağısına verebilirsiniz ama illa satılacaktır. şöyle bir dipnot söyleyeyim vanda çalışırken kuzenim bi ara izmirden arayıp vandan lada samara almaya niyetlenmişti (daha temiz olduğundan bahsetmişti) bence koyun internete özellikle doğuda (kaloriferinden dolayı :) ) ya da yeni şöförlüğe adım atacaklar almak isterler bence.

ferdison' Alıntı:
hocam bence de inanmayın her topalın kör bi alıcısı vardır demiş atalarımız. hani olur olur belki tahmini piyasa fiyatına veremeyebilirsiniz biraz aşağısına verebilirsiniz ama illa satılacaktır. şöyle bir dipnot söyleyeyim vanda çalışırken kuzenim bi ara izmirden arayıp vandan lada samara almaya niyetlenmişti (daha temiz olduğundan bahsetmişti) bence koyun internete özellikle doğuda (kaloriferinden dolayı :) ) ya da yeni şöförlüğe adım atacaklar almak isterler bence.
evet hocam dediğiniz gibi her malın bir alıcısı vardır :) ilk kullanacaklar için de ideal araç diye düşünüyorum..

Hocam ben de alfa 147 hastasıyım, henüz almak kısmet olmadı ama mali durumumu toparlayınca alacağım kısmetse. Piyasayı bilen arkadaşlarım "O arabayı alırsan senin olur." diyorlar, yani kolay kolay satamayacağımı söylüyorlar. Ben de sahibinden'i yaklaşık 6 aydır takip ediyorum, aynı ilanlar dönüp duruyor. Alıcı bulan 147 sayısı oldukça az. Eğer zamanınız varsa siz de bu aracın alım - satım durumunu bir süre takip edebilirsiniz. Böylelikle ortalama ne kadar zamanda elden çıkartabileceğinizi anlarsınız.

Ayrıca şahsi görüşüm, 3-5 aşağısında verdikten sonra satılmayacak araç yoktur. Kimi araç 1 günde alıcı bulur (clio, golf, focus vs...) ki bu araçlara nakit gözüyle bakılır ve ne zaman isterseniz satabilirsiniz, kimi araç da 6 ayda satılır... Felicia fiyatına alabileceğiniz diğer araçları da gözden geçirmenizi naçizane tavsiye ederim, örneğin temiz bir broadway, accent veya tipo alırsanız elinizde kalması gibi bir sıkıntıyla karşılaşmazsınız.

Hocam değerinden biraz aşağı satarsanız,tabi ki alıcısı çıkacaktır.Siz de alırken ona göre düşük fiyattan alırsanız,hiçbir sorun olmaz.

Ayrıca tarihten tam emin değilim ama sanıyorum 2000 yılında falan,bir arkadaşımla gidip o arabayı bayiden sıfır almıştık.Arabayı hala kullanıyorlar.hiçbir şikayetleri yok.

Hocam her arabanın bir alıcısı vardır. Sadece kar edeceğim diye düşünerek fiyatı abartma :mrgreen: Onun haricinde iyi araştır içinden hangisi geçiyorsa al gitsin

BBNET
Geri