SMİLE ADSL REZALETİ...

Kodla Büyü

okanformula

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Hocalarım merhaba. İstanbul'a yeni geldim. Dedim ki hem maçları izleyim hem de internetim olsun die, dsmart + smile adsl'e başvurdum. D smart 1 gün sonra geldi tık diye bağlandı. İnternet yalın internet olduğu için 1 hafta içinde bağlanır dediler. 1 hafta geçti aradım d smart'ı 7 gün değil 7 iş günü nese. Nese 7 iş günü de geçti hala tık yok. Onun sonrasında 5-6 kere yarımşar saat bekleme ile müşteri hizmetleriyle konuştum, bağırdım, hakeret ettim ama yok yok yok. 05 Eylül tarihinde başvuru yaptım bugün 20 eylül ancak hala bağlanmadı gelen giden yok. Böyle bir durum başına gelen var mı acaba, ne yapmalıyım sizce? (Bu arada d smartı kullanmak istiyorum. Şampiyonlar ligi, uefa ve formula 1 izlemek için)

Eskiden Turk telekom dan hat alınırken eğer fiziksel olarak bulunduğunuz bölgede açık port var ise 3 iş günü içerisinde açarız yoksa talebiniz bizde kalır biz ne zaman oraya genişleme çalışması yaparsak o zaman açarız gibi bir maddesi vardı. Ki şu anda halen bildiğim kadarıyla 3 iş günü gibi bir süreden bahsedilir sözleşmede. Bence bahsettiğim örneğe bakarak şunu diyebiliriz sanırım; sözleşmenizi okuyun ve orada yazar zaten ne kadar sürede bağlanması gerektiği gerekirse şikayet edersiniz.

hocam keşke d-smart, smile adsl vb ürünlerine bulaşmasaysın diyeceğim ama maçlar için istemişsin hayırlısı olsun. ben kazara evlendiğim yıl smile adsl aldım 2 yıl kontratlı, kontrat sürem doldu kapattırmak için aradığımda senin başına gelen benimde başıma geldi saatlerce telefonda bekledim. üstüne üstlük birde kapatma ücreti olarak 200 tl istediler onun için bir daha aradım. masrafmış öyle diyorlar. itiraz ettim parayı almadılar. zorla oldu tabi. yani anlıcan alırken sürünüyon çıkmak isterken başına neler geleceği belli değil

merhaba hocam.
ben 2 ay önce d smart net + smile adsl abonesi oldum.İzmirdeyim. yalın internet başvurusu yaptım. benim hattımı 3 gün içerisinde bağladılar. bağlantıyı türktelekom yapıyordu. yalın internet olduğu için hattı telekomun açması gerekiyordu. adamlar 3 gün içinde açtılar ve internette oldu. şimdi aylık 72 tl'ye hem limitsiz internet hem de d smart var.
sen smile müşteri hizmetleriyle birlikte istersen telekomu da ara. çünkü hattı onlar açacak. zaten 10 tl yalın internet parası telekoma gidiyor.

hocam aynı şey benimde başıma geldi. 1 ay çeşitli oyalamalarla bekledim. bu arada dsmartı açtılar gittiler. belki 20 kere telefonda görüştüm. daha sonra dsmart faturası yollamaya başladılar ödemedim. interneti aktifleştiremedik aboneliğinizi dsmarttan açtık diye de ilginç bir açıklama yaptılar. bende aynı net + dsmart kampanyasından yararlanmıştım sözde. telefonda ve yazılı olraka itiraz ettim derken burnumdan geldi. halen 40 tl sonlandırma faturası bekliyorum cihazı teslim edeli 3 ay oldu. şimdi dışarda 5 tl verip izliyorum maçları bence sende bulaşma hiç olmuyorsa gelin sökün götürün de ya da sen en yakın bayiye bırakacağını söyle. şimdiden kolay gelsin umarım bağlanır kurtulursun

Ben de 3 yıldır smile adsl kullanıyorum. Bağlantı yapılırken fazla zaman kaybı olmadan bağlamışlardı. Yukarıdaki yorumları okuyunca kapattırmaya çalışırsam bayağı bir sıkıntı yaşayacağımı anlıyorum. Malı satarken binbir türlü takla atıyorlar sattıktan sonra bana ne diyorlar maalesef...

hocam ben 4 yıldır smile kullanıyorum. Smile kullanırken hiç problem yaşamadım. Ancak biliyorsunuz bir süre önce D smart smile adsl aldı ve Dsmart.net oldu. Yani smile adsl tarih oldu. Rezillikler bundan sonra başlıyor zaten. Dsmart smile alınca ne oldu ise kalite baya düştü sanki. Bağlantı kopuklukları, müşteri hizmetleriyle görüşme yapmak için yarım saat bekliyorsun. Adsl hızın 8 mbit, bazen kafasına göre adamlar 1mbite düşürüyor. Adamları arıyorum adsl hızım düştü diye. Pardon sistemden 1mb olarak tanımlanmış, düzeltiyoruz diyorlar. yani dsmart ne oldu bu internettte hizmet kaliteside düştü. oysa sadec e smile adsl iken inanın 4 yıl hiç sıkıntı yaşamamıştım.

Hocalarım hepinize teşekkür ederim yorumlarınız için. Ama ne yapacağım konusunda inanın hiç bir fikrim yok. Telekomu aradım beni ttnet'e yönlendirdiler. Ttnet dedi ki bizimle alakası yok, telekom bağlayacak sizin hattınızı dediler. D smartı da istiyorum ancak, desem ki hadi iptal ettireyim. İptal ettirmek de bi sürü sıkıntı. İşin açıkçası elim kolum bağlı mal mal bekliyorum...

ben smile adsl yi kapatmak istedim 1 ay uğraştırdılar. Bir daha tövbe asla kullanmam :-1:

BBNET
Geri