sohbeti izliyor muyuz?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan umus1979
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
ve program biter. ve yine ne kadar çalışacağımız idarenin iyi niyetine kaldı. biraz daha konuşsaydı Yasemin Hanım sanırım göz kapaklarım daha fazla dayanamayacaktı.

Evet arkadaşlar BTR çalışma saatleriyle ilgili bir mail gitmiş. Umarım programı hazırlayanların dedikleri gibi gerekli yerlere gider!!! Maalesef yine kilit sorulara cevap yok... :(

vex_alex' Alıntı:
Arkadaşlar çözüm bizde imiş. sizlere göndereceğim açık uçlu anketi doldurup bana iletebilirseniz, biz şu kadar kişi ile şu kadar görüş aldık ve BÖTE öğretmenleri bunu istiyor diyebileceğiz. Biz ne istiyoruzun cevabını bilimsel dille verebilmek adına mail adreslerinizi bana mesaj atabilirseniz mailinize anketi göndereceğim. Saygılarımla...

pm den yazdım hocam mail adresimi.

herhafta böyle yapıyorlar son anda gelen sorulardan birini okuyor ve geçiştiriyorlar.

program böyle ipi kopmuş gibi bianda mı bitti yoksa ben mırmır sohbetten son kısımda uyudum mu acaba

ilgili yerlerde şimdi hemen çalışma saatlerimiz çözer bu yazı zaten ilgili yerden çıkmış :wink:

ukonar' Alıntı:
vex_alex' Alıntı:
Arkadaşlar çözüm bizde imiş. sizlere göndereceğim açık uçlu anketi doldurup bana iletebilirseniz, biz şu kadar kişi ile şu kadar görüş aldık ve BÖTE öğretmenleri bunu istiyor diyebileceğiz. Biz ne istiyoruzun cevabını bilimsel dille verebilmek adına mail adreslerinizi bana mesaj atabilirseniz mailinize anketi göndereceğim. Saygılarımla...

pm den yazdım hocam mail adresimi.

Anket mail adresinize iletilmiştir sayın hocam. İlgi ve desteğiniz için teşekkür ederim.

Ben bu programın şu mantığını anlayamdım. Esas problemlerimizi bu bir politik karardır biz karışamayız, ilgili birimlere ileteceğiz denilip daha sonra bu bir bilişim sohbetleri programıdır demesi ne ironi bir durumdur! Bir bilişim öğretmenine programı nasıl kulanacaksınız, program nasıl kurulur bilgisini vermek ne abes iştir, ne ayıp şeydir! O programı anlatan meslektaşım nasıl haya etmedi de anlattı öyle. Ben izlerken yüzüm kızardı. Bir bilişim öğretmenine bilgisayar programı öğretmek ne acıdır. Programın ismini ver, örnek uygulama göster ama öğretmek de ne demek! Hem yapılandırmacı yaklaşım diyeceksin hem etkinlik tabanlı diyeceksin sonra da eleştirdiğin noktada öğretmenine kullanım bilgisini ver. Biz hani öğrencilerimize kullanmayı öğretmeyecektik? Siz neyi ne amaçla öğretiyorsunuz yahu? Ayıptır, bu kadar da aşağılanmaz BT öğretmeni. Ayıp!

BBNET
Geri