son 14 dakika

Kodla Büyü
Allah uyandırsın inşallah aslında buradan insanların içerisinde birşeylere inanma gereksiniminin ne kadar fazla olduğuda belli oluyor. Allah doğru yola iletsin doğru yoldan ayırmasın

farukdogu' Alıntı:
Müslümanların böyle şeylere inanması sakıncalı :arrow:

yok be hocam ti ye alıyoruz zaten baksanıza. Aslında salaklık bizim millette adamlar kıyamet demiyor zaten, değişim falan olacakmış, bilimsel bir olay gibi bir şey. Millet kıyamet diyor.

Bizim 3. sınıfların arasında geçen konuşmalar:
Öğrenci 1: Öğretmenim kıyamet kopacakmış bugün. :o
Öğrenci 2: Olllleeeeyyyy artık okula gitmeyeceğiz :++:
Öğrenci 3: Ne seviniyosun oluuumm hepimiz geberip gidicez :cry:
Öğrenci 4: Bizim köyde kopmayacakmış :idea:

Yaşanmış, gerçektir. Azönce sınıf öğretmenleri anlattı:):)

adamlar 4-5 binlik takvim yapmışlar ondan sonrasını da sonra düşünürüz demişlerdir büyük ihtimalle :lol: kesin bizimle dalga geçiyolardır görüyorlarsa şu halimizi

iki mayalı kendi arasında konuşur..
+abi bu takvim niye 21 aralık 2012 bitti..
-kömür bitti .. daha fazla yazamadım..
+sonra bunun altında bişey aramasınlar..
-manyak mısın .. kim ne arayacak :D

aa ama zaman farkı varmıs 13:12 meksikaya mı ne göreymiş, bize gece 1 sularında gelecekmiş . mış-miş-muş....
bu da bizim aman yönerge cıkıyormus, bt koçu oluyormusuz, derslerimiz geri geliyormus, normumuz oluyormus hikayesi gibi... :cry:

gokceb' Alıntı:
aa ama zaman farkı varmıs 13:12 meksikaya mı ne göreymiş, bize gece 1 sularında gelecekmiş . mış-miş-muş....
bu da bizim aman yönerge cıkıyormus, bt koçu oluyormusuz, derslerimiz geri geliyormus, normumuz oluyormus hikayesi gibi... :cry:
+1 bugun yine başladı dersler geri geliyor hikayesi arkadaşın biri tek tas ile birleşecekmiş diğer arkadaş;fniye ya birleşmek istemiyorum
sanki sana soracaklardı d edim içimden

BBNET
Geri