Son 7 Yılda 5 bin 478 okul Açıldı...

Kodla Büyü

*cem62*

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda, MEB, Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), Yükseköğretim Kurulu (YÖK) ve 94 üniversitenin 2010 yılı bütçelerini sundu.

Bakan Çubukçu, hükümetleri döneminde derslik yapımına büyük önem verdiklerini anlattı. Bütçenin yanı sıra, hayırsever vatandaşların katkıları, TOKİ, TELEKOM ve İMKB gibi kurumlardan sağlanan kaynaklarla 2009 ekim ayı sonu itibariyle 132 bin 790 dersliğin tamamlandığını dile getiren Bakan Çubukçu, 17 Eylül 2009 tarihi itibariyle, 2003-2009 yılları arasında bin 861'i ilköğretim okulu, 773'ü resmi anaokulu, 540'ı genel lise olmak üzere toplam 5 bin 478 okun açıldığını bildirdi.
http://www.meb.gov.tr/haberler/haberayrinti.asp?ID=1586

yahu bırakın artık yaw... bi okul yapıyorlar tas bina.. insan içine bi konferans salonu yapmaz mı? Bir spor salonu yapılmaz mı? dört katı dik alsana okul... Yıllardır değişen hiçbirşey yok...

Bu tür haberler yüzümüzü güldürüyor. İnşallah daha çok okul yapılır tabi içi boş olmayan!

Aliosman_eser' Alıntı:
yahu bırakın artık yaw... bi okul yapıyorlar tas bina.. insan içine bi konferans salonu yapmaz mı? Bir spor salonu yapılmaz mı? dört katı dik alsana okul... Yıllardır değişen hiçbirşey yok...

hocam genel olarak haklısınız ama öyle güzel okullarda var ki özel okullara taş çıkarıyor. umuyoruz çoğalır.

hocam okul yapıyorlar tüm öğretmeleri atıyorlar ama şaka gibi okulun içinde bir sıra masa bile yok :?

gerçekleri görememenin bağnazlığın örnekleri (bkz. yuakrıdaki mesaj)

Aliosman_eser' Alıntı:
haklısın hocam. bu sene sıfır bir okulda görevlendirmeyle derse giriyorum. bilgisayar sınıfı yerin altında. inanın telefon bile çekmiyor. her yer rutubet kokusu. fen lab.ıda aynı şekilde yerin altında.

17 Eylül 2009 tarihi itibariyle, 2003-2009 yılları arasında bin 861'i ilköğretim okulu, 773'ü resmi anaokulu, 540'ı genel lise olmak üzere toplam 5 bin 478 okun açıldığını bildirdi.
Bu sayıların toplamı nasıl oluyorda 5 bin 478 ediyor anlamadım. gerçkete yapılan okullarda ve okulların yapılış biçimlerin ve de verimlilik açısından hiç bir planlama yok. küçücük ana okulları açıyorlar ve ilköğretim okulun yanına ama o okula bağlamak yerine ayrı idareciler ve okul yönetimi veriliyor ne gerek var. geleceğe yönelik okullar yapılmıyor dört duvarı çevirmek okul yapmayı gerektirmiyor ama hiç yoktanda iyi diyoruz.gerek araç gereç gerekse öğretmenlerin dağılımı açısından da bir plansızlık var. eğitim öğretim derseniz git gide kötüye giden bir durum. ben liseyim yeni glen 9ç sınıf öğrencilerin durmu çok kötü. ilköğretim sonunda yapılan sınav sonunda zaten istatiksel olarak bir felaket. bence bina yapmak eğitime yatırım yapmak değil. öğrenci kalitesini artırmanın yolları aranmalı

acapunco' Alıntı:
geçen seneki habere göre de son 9 yılda 6000 cami yapılmıştı. Başa baş gidiyor. Bakalım kim kimi geçecek :shock:

Saçmalamayın Allah aşkına devletin cami yaptırdığı nerede görülmüş, 1. sınıf çocuğu gibi konuşmayın.

son 7 yıldada öğretmen alımları azaldı buna ne demeli okul aç sabaha kadar nolcak son 7 yılın durumunuda görüyoruz sayın bakan herşey ortada

nasıl azaldı adamlar ortalama 20 bin öğretmen alıyor seneye 40 bin alınacakmış ne azalması Allah aikına

acapunco' Alıntı:
Ben devlet yaptırıyo demedim ki sadece yapıldı dedim. Ayrıca benzetmelerinize dikkat edin karşınızda büyük olasılıkla bir öğretmenin olabileceğini unutmayın.

madem yapıldı demek istediniz o zaman sorarlar adama konumuzla ne alakası var, biz burada okul konuşuyoruz zırt diye cami meselesine dalıyorsunuz, camiyi halk yaptırıyor onuda mı engellemek derdindesiniz.

genelde bu solcuların taktiği aslında dini bu gibi insalar istismar ediyor. okula karşılık cami yarışı kim kazanacakmış, dinsizlerin kazanamaycağı kesin

atalarımızın güzel sözleri var mesela..deve dikeni severmiş hani..Türk insanına yaranılmaz solcu gelir sağcıyı eleştirir,sağcı gelir solcuyu eleştirir..Bu düşüncede olanların canı cehenneme..

BBNET
Geri