endorfinnn' Alıntı:"son izlediğiniz en güzel film ?" Başlık bi garip olmuş.
Son mu? En güzel mi?
Çıkıntılık yapayım.
Buna uygun da bir film tavsiyesinde bulunayım.
100 numaralı adam
Başlık için : "Son zamanlarda izlediğiniz en güzel film"
lolyone' Alıntı:zamana karşı :+1: kesinlikle çok farklı bir film bilim kurgu çok beğendim. biraz konudan bahsedeyim. kolunda süre ile yaşayan insanlar. süresi biten ölüyor. çalışanların maaşı para değil zaman...devamını izleyin görün
bir de başlangıç(inception) :+1: onu da şiddetle tavsiye ederim. yine farklı bir senaryo(bilim kurgu tadında) bu filmde de insanların rüyalarına giriliyor ve bilinç altına yapmasını istediği şeyler yerleştiriliyor.
ercool' Alıntı:evet arkadaşlar limitsiz kesinlikle tavsiye ediyorum
:+1:serefogluh' Alıntı:3 Idiots (3 Aptal)
tavsiye ederim :wink:
3idiotss )aytduman' Alıntı:3 idiots demeyin artık valla mideme kramplar girmeye başladı
:+1:lolyone' Alıntı:zamana karşı :+1: kesinlikle çok farklı bir film bilim kurgu çok beğendim. biraz konudan bahsedeyim. kolunda süre ile yaşayan insanlar. süresi biten ölüyor. çalışanların maaşı para değil zaman...devamını izleyin görün
bir de başlangıç(inception) :+1: onu da şiddetle tavsiye ederim. yine farklı bir senaryo(bilim kurgu tadında) bu filmde de insanların rüyalarına giriliyor ve bilinç altına yapmasını istediği şeyler yerleştiriliyor.
hocam başlangıcı izlemiştim, tavsiyen üzerine zamana karşıyı da izledim, çok beğendimlolyone' Alıntı:zamana karşı :+1: kesinlikle çok farklı bir film bilim kurgu çok beğendim. biraz konudan bahsedeyim. kolunda süre ile yaşayan insanlar. süresi biten ölüyor. çalışanların maaşı para değil zaman...devamını izleyin görün
uxexes' Alıntı:old boy
biraz farklı, biraz psikopat, biraz daaaa... ama değişik bir senaryo ben beğendim.