son zamanlarda forumda açılan siyasi yazılar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ercool
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
ysartemur' Alıntı:
ercool' Alıntı:
koca donlu meslektaşlarım ...
1-sümüklü lideriniz ...
2-koca donlular ...

4-...(seni gavur tohumu olmaktan kurtarmıştır.)

komiksiniz, bölücüsünüz, ötekileştiricisiniz.
ben sadece burası siyaset.com değil bunu anlatmak istiyorum ama bunun için kapasite lazım. siyasetini burda yapma bayağılaşma diyorum. a
geziyor.

hocam bayağılaşma diyorsun ama kendin maşallah seviye yerlerde.
birde ötekileştiricisiniz demişsiniz ancak bunu demekle siz başkalarını ötekileştiricirıyorsunuz
:-1:
:alkis:

Eleştirmekle hakaret etmeyi ne zaman ayırabilirsek o zaman tartışmayı öğreneceğiz.
Sırf bu siyasi mesajlar yüzünden forum yöneticilğini bıraktım.
Fakat tarafsız olarak bakan biri görür ki akepe aleyhine 100 başlık açılmışsa , ceape meape aleyhine 10 başlık açılmıştır.
Buradan hazımsız ve saldırgan tafarından kim olduğu belli oluyor zaten.

ysartemur' Alıntı:
ercool' Alıntı:
koca donlu meslektaşlarım ...
1-sümüklü lideriniz ...
2-koca donlular ...

4-...(seni gavur tohumu olmaktan kurtarmıştır.)

komiksiniz, bölücüsünüz, ötekileştiricisiniz.
ben sadece burası siyaset.com değil bunu anlatmak istiyorum ama bunun için kapasite lazım. siyasetini burda yapma bayağılaşma diyorum. a
geziyor.

hocam bayağılaşma diyorsun ama kendin maşallah seviye yerlerde.
birde ötekileştiricisiniz demişsiniz ancak bunu demekle siz başkalarını ötekileştiricirıyorsunuz
:-1:
neyse bu böyle uzar gider. herkese iyi günler. evet durmadan bu tip yazılar gördüğüm için bi kızgınlıkla biraz kantarın topuz kaçmış olabilir ama yanlış bir şey varsa yazdıklarımda söyleyin de bilelim.

Bir küpün içinde ne varsa dışarı o sızar. Bal varsa bal sızar. Sirke varsa sirke sızar. başka bir şey varsa da o sızar.

Amerikan askerleri malatyaya yerleşti.Vatana millete hayırlı uğurlu olsun...Sanal tartışmalara devam....

Sene başından beri özellikle çok fazla kilit ve yasaklama kullanmıyoruz. Uygun uslupla devam edilen konulara zaten müdahale edilmiyor ama malesef sendika, siyaset içerikli konularda millet baltaları çıkarıp fikirlere saldırıyor, yandaş, candaş, sol sağ sıfatlar sürekli var, ee hal böyle olunca tartışma yapılamayıp saldırılınca belden alta vurulunca da kimse altta kalmak istemiyor, illa ki ya konu dışına ya da çöpe, kullanıcı uyarı, yasaklama vs.

Böyle devam ederse bu işin sonunda yapılacakları söyleyeyim;
1- Üyelikler kapanacak
2- Üyeliklerin kapanması ile siyasi atışma-tartışmaya giren kullanıcılar yasaklanacak.
Az öz kalacağız işimize bakacağız.

İyi forumlar

the_korsan' Alıntı:
Sene başından beri özellikle çok fazla kilit ve yasaklama kullanmıyoruz. Uygun uslupla devam edilen konulara zaten müdahale edilmiyor ama malesef sendika, siyaset içerikli konularda millet baltaları çıkarıp fikirlere saldırıyor, yandaş, candaş, sol sağ sıfatlar sürekli var, ee hal böyle olunca tartışma yapılamayıp saldırılınca belden alta vurulunca da kimse altta kalmak istemiyor, illa ki ya konu dışına ya da çöpe, kullanıcı uyarı, yasaklama vs.

Böyle devam ederse bu işin sonunda yapılacakları söyleyeyim;
1- Üyelikler kapanacak
2- Üyeliklerin kapanması ile siyasi atışma-tartışmaya giren kullanıcılar yasaklanacak.
Az öz kalacağız işimize bakacağız.

İyi forumlar

:+1: En iyisi...

easytr' Alıntı:
ercool' Alıntı:
easytr' Alıntı:
ercool' Alıntı:
koca donlu meslektaşlarım alkol alan insanlar kötü yönetici ise
1-sümüklü lideriniz alkolik memlekette sığıntı gibi yaşamaz
2-koca donlular amerikanın önünde el pençe divan durmaz
3-zemzem içen araplar dünya lideri olurlardı.
4-ayrıca dünyanın deha diye kabul ettiği Atamızda alkol severdi(seni gavur tohumu olmaktan kurtarmıştır. Irakta yaşananlara bak başımıza ne gelebilirdi kapatisen yetiyorsa anlamaya çalış)
5-alkolik ve çok iyi yönetici daha çok örnek verebilrim
komiksiniz, bölücüsünüz, ötekileştiricisiniz. ben sadece burası siyaset.com değil bunu anlatmak istiyorum ama bunun için kapasite lazım. siyasetini burda yapma bayağılaşma diyorum. ayrıca devir sizinmiş sadece gülüyorum evet devir sizin memur maaşları hala zamlanacak ama vekillerin maaşlarının zamlanması 5 dk sürüyor. tabi devir senin ya sen bu zammı aldın ben alamadım. öğretmen 1600 tl alırken hizmetli 1800 polis 2500 alıyor devir senin ya senin maaşın 2500 benim 1600. 30 yıllık öğretmenlerle konuşuyorum öğretmenin itibarı hiç bu kadar düşmemişti diyor devir senin ya benim itibarım düştü seninki düşmedi v.s.

vay beeee, bu alkolün ne kadar faydası varmışta haberimiz yokmuş.alkol sayesinde mi bu başarılar elde edilmiş.zihniyete bak arkadaş.

dostum sen gerçekten öğretmenmisin yoksa rol mü yapıyorsun. benim anlatmak istediğim alkol ile yöneticilik arasında bir ilişki olmadığı. Faydaları değil. Sen bunu anlayamıcak durumdasın sanırım kafan güzel. Sabaha kadar içtin mi ne. :++:

eğer alkol aldıkları için bahsettiğin kişiler başarılı oldu ise, alkol almasalardı daha başarılı olurlardı. ben onu demek istiyorum. her alkol alan başarısız demek doğru değil. genel itibariyle alkol zararlımı? evet. lanetlenmiş mi? evet. haram mı evet. bu zihniyette birilerinin müslüman ülke yönetmesi tehlikelidir. müslüman ülke yönetecek kişiler o ülke insanına bezemelidir.

Doğru Müslüman ülkelerin yöneticileri o ülkelerin insanına benzemelidir.Ancak o dediğiniz Suudi Arabistan,BAE,İran gibi ülkelerde geçerlidir.Türkiye Cumhuriyeti laik bir devlettir.Yönetici isterse Zerdüşt,isterse Budist olsun bizim insanımızdır.Doğru yaptığı,konuştuğu kadar iyi bir yöneticidir.Gerisi kendini ilgilendirir.Müslüman ülkelerin başındakilere ise bakacak olursak,benim için beşe beş katıp durmadan namaz da kılsalar,durmaksızın ibadetle de meşgul olsalar ABD'nin sözünden çıkamadıkça,Avrupa'nın bir lafıyla aynı dini paylaşan komşusuna silah çekip,gavura hava sahasını açtıktan sonra benim gözümde pek bir değeri yoktur.

Yaşadığım yerden bir örnek vereceğim kafaları bulanmış arkadaşlar buna inanmayabilir ancak ben anlatayım yinede bir ara parkta çimlerin üstünde bir kadın namaz kılıyordu namazını kılarken bir sokak köpeği musallat oldu kadıncağıza, eteğini başörtüsünü felan ısırıp oyun oynuyordu köpek kadında ibadetini bırakmak istemedi köpek yüzünden, ben yardım edeyim diye yönelirken benden önce bir adam gitti köpeği kovaladı kadında namazına devam etti neyse namaz bitene kadar durdu kadında teşekkür edip gitti. Bu adamın poşetinde birkaç bira vardı belliki akşam içecekler güzelce.

Bunun yanı sıra Ramazan ayında içende çoktur bu taraflarda bazı yerlerde olduğu gibi kendine dindar! diyen insanlar tarafındanda darp edilmezler sokakta bile içseler.

Kısaca insanların yaşam tarzlarına saygı gösterip yaşarsak daha güzel olacaktır. Bu verdiklerimin tam tersi durumlarda olabilirdi birileri çıkıp o kadını rahatsız eden köpeğe gülebilirdi daha yardım etmek yerine yada ramazan ayında içen insanları sen nasıl bu ayda içersin diye darpta edebilirlerdi dediğim gibi insan olmak önemli kimseye karışmadan saygı duyabilmek.

Bu arada yandaş candaş kelimelerini çok severim ve çok sık kullanırım zaten bu kelimeyi kullandıklarımda kendini çok güzel belli ediyor. Siyasette hayatın ta kendisidir her konu hakkındada konuşulmalı diye düşünüyorum forumlarda.

Din;yaşamımızın içinde vardır ama bu kadar ön planda olmamalıdır bence.Sen hayatında dini ilk planda tutabilirsin senin bileceğin iş ama herkesin gözünün içine sokmak gibi bir hakkımız yok.Sanki Müslümanlık yeni çıkmış gibi bir hal var millette,herşeyini onlar biliyor ve tam yapıyorlar.Sanki bunlardan önceki müslümanlar örneğin annelerimiz,nenelerimiz ve onların büyükleri müslüman değildi veya hiç bişey bildikleri yoktu da bizim mi yeni haberimiz oluyor?
Son olarak;

diyor ve noktayı koyuyorum.Dağılabilirsiniz.

Ekli dosyalar

• neyzen.jpg
    neyzen.jpg
    9.5 KB · Görüntüleme: 358
başbakan ben bu chpden memnunum demiyor mu? o halde sorun yok arkadaşlar, rahat olun. 3 dönem üstüste mağlubiyet, referandum mağlubiyeti, 10 yıllık tek başına iktidar. muhtemelen 2 yıl sonra başbakan bırakacağı halde bile en az %55 oyla yeniden iktidar. bırakın chp aynen devam etsin. sorun yok :D

ayrıca haberin muhalif yandaşı medyada yer almasıda ayrı bir güzellik. yoksa bu haber yalan diye naralar atardı bazıları. eğer zaman,haber7 falan verseydi haberi içiyoruz demez, bu haber yalan derlerdi anında. inkar etme şansları olmayınca alkolun güzelliklerinden!!! bahsetmişler bize :)

Geri