özgür hocam tunay beyle görüşmüştün. bize umut vermiştin ama şimdi durum tamamen değişti. söylermisin son durum nedir.düşünmekten artık bıktım hocam ne olcak bu işin sonu. bir şeyler yaz Allah aşkına !
hocalarımdan birisi bana bu konu üzerinden bu özel mesajı yazmış...
ben ismini silerek burada paylaşmak istedim....
-hocam, neler oluyor hep birlikte görüyoruz...sizden farklı bir şey bildiğim yok....
sonumuz ne olacak diye sormuşşunuz, bt öğretmeni olarak son durumumuz ne olur bilmiyorum ama, insan olarak en son durumumuzu soruyorsanız, onu kesin biliyorum: kara toprak
demek istediğim şudur, istediğiniz gibi, bir şeyler yazıyorum : bir tane dünyalar tatlısı oğlum var...
onu düşünerek, ona bakarak ya da çocuklara yeni bir şeyler öğreterek, bütün sıkıntılarımı atıyorum....
sınıfımla uğraştığım zaman, bütün sıkıntılarımı atıyorum....
siz de sıkıntınızı atmanın bir yolunu bulun....
-çocuklar f klavyenin tuşlarını ezberleyin gelin dediğimde, tüm tuşları ezberleyip,kafadan sayan Berivan'ı gördüğüm zaman mutlu oluyorum.....
geçen gün iki minik kız arasında şu tartışmaya günlerce güldüm :
-çocuklar evlerinizde F klavye yok biliyorum, internetten resmini bulup tuşların yerini ezberlemeye çalışın....
karşımdaki öğrenci : hocaaam, bizim evde internet yok...
yanındaki arkadaşı : nasıl yok ya, facebook açıyorsun ya zaman zaman
karşımdaki öğrenci : (yüzünü arkadaşına dönüp bağırarak) yaa tamam da facebook var da, internet yooook....
evet, facebook var ama, internet yok
feys var, net yok
özü şudur, Allah bizim ve çocuklar için, ne hayırlı ise, onu versin....