SRC Sınav Görevi Nereden ve Nasıl İstenir?

Kodla Büyü

Ergün1

Seçkin Üye
Seçkin Üye
2020 yılında SRC Sınav Görevi için bir kurs almıştık. Şimdiye dek sadece bir kere görev aldım. Parası gayet iyi idi ve hemen ödeniyordu.
Bu gün SRC sınavı için bir yazı geldi. Sistemde görünmeyen varsa, dilekçe ve belgesini, EBYS üzerinden Özel Öğretim Şubesine göndermesi halinde eklenecektir, diyordu. Önceden, bu sınavda görev alacakları; Okul Müdürü belirliyordu.
Bilişim Portalında olduğu söylenen, bu "Gözetmen Modülü" nerededir ve nasıl kontrol edebiliriz, bilgisi olan var mı?

2020 yılında SRC Sınav Görevi için bir kurs almıştık. Şimdiye dek sadece bir kere görev aldım. Parası gayet iyi idi ve hemen ödeniyordu.
Bu gün SRC sınavı için bir yazı geldi. Sistemde görünmeyen varsa, dilekçe ve belgesini, EBYS üzerinden Özel Öğretim Şubesine göndermesi halinde eklenecektir, diyordu. Önceden, bu sınavda görev alacakları; Okul Müdürü belirliyordu.
Bilişim Portalında olduğu söylenen, bu "Gözetmen Modülü" nerededir ve nasıl kontrol edebiliriz, bilgisi olan var mı?
Hocam ben hiç görev almadım kurs belgenizi ilçeye işlettikten sonra
Adresinden mebbis girişi ile isteniyor diye bilgim var

Hocam ben hiç görev almadım kurs belgenizi ilçeye işlettikten sonra
Adresinden mebbis girişi ile isteniyor diye bilgim var

Teşekkürler Sayın Hocam,
Sisteme buradan girip kontrol edebildim.
Listede ismim kayıtlıymış ama; IBAN bilgim yokmuş ve görev isteği yapmam gerekiyormuş.
IBAN Bilgimi girip, Cumartesi ve Pazar "Görev İstiyorum" diye işaretledim. Artık bundan sonra, sıram gelince; sınav görevi gelir inşallah.
Nasıl bir yere koydularsa artık; arayıp taradığım halde, bu ekranı bulamamıştım.

Şu konuda SRC ile ilgili yeni uyulmayalı paylaşmıştım:

BBNET
Geri