K küncü Site Gezgini Mesajlar 89 27 Eylül 2023 #1 Akıllı tahtayı açınca efi Shell çıkıyor. Setup deyip biosa girince ssd görünmüyor. Bu durumu nasıl çözebilirim. Ssd ler çalışıyordu
Akıllı tahtayı açınca efi Shell çıkıyor. Setup deyip biosa girince ssd görünmüyor. Bu durumu nasıl çözebilirim. Ssd ler çalışıyordu
fatihkultukturkan Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,290 27 Eylül 2023 #2 Çıkart tekrar tak hocam bazen tam oturmamış olabiliyor. Benim başıma geldi.
K küncü Site Gezgini Mesajlar 89 27 Eylül 2023 #3 Hocam donanımsal olarak bir sorun yok diye biliyorum 5 yıldır kullanılıyor. Format atıldıktan sonra böyle olmuş.
Hocam donanımsal olarak bir sorun yok diye biliyorum 5 yıldır kullanılıyor. Format atıldıktan sonra böyle olmuş.
yolcuhan Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 566 27 Eylül 2023 #4 eceli gelmiş olabilir. Son nefesini de son format atıldıktan sonra vermiş olabilir. (tabi yerinden oynama-temassızlık yoksa)
eceli gelmiş olabilir. Son nefesini de son format atıldıktan sonra vermiş olabilir. (tabi yerinden oynama-temassızlık yoksa)