Hocam HDD fiziksel bağlantısını kes ondan sonra işletim sistemi yükle. işlem bitince HDD yi tekrar takarsın.Bugün vatana gidip samsung evo aldım. Pc taktık bir türlü görmedi. Ekranda "Checking media presence...No media presence" yazdı bir türlü bios ekranını göremedik. Basmadığımız tuş kalamadı. Ayrıca curcial ıda dedenedi yine aynısı yazdı. Eski hardiski taktık ama pc inanılmaz yavaşladı.
Bilgisayarımda 3.0 usb var.Güney köprüsü ifadesine göre destekliyor olması lazımdı? Acaba bu tür sorun başınıza geldi mi? Çözümü nedir?
Nasıl HDD fiziksel bağlantısını kesilecek. Hardiski yerinden sökünce bağlantı kesilmiyor mu zaten? Bazı forumlarda hardiske format atın sonra görür demiş acaba çözüm olur mu?Hocam HDD fiziksel bağlantısını kes ondan sonra işletim sistemi yükle. işlem bitince HDD yi tekrar takarsın.
Harddiski zaten sökmüşsün anlaşıldığı üzere. Hocam o zaman anakart ssd destekliyor mu destekliyorsa kaç gb destekliyor bir de ona bakNasıl HDD fiziksel bağlantısını kesilecek. Hardiski yerinden sökünce bağlantı kesilmiyor mu zaten? Bazı forumlarda hardiske format atın sonra görür demiş acaba çözüm olur mu?
Nette yorumlarda hm65 yazanlar destekliyor diyor. Usb 3.0 destekleyen usb girişi var. Anakarta özellikleri:Harddiski zaten sökmüşsün anlaşıldığı üzere. Hocam o zaman anakart ssd destekliyor mu destekliyorsa kaç gb destekliyor bir de ona bak