Tören Komisyonuna Verdiğim Dilekçe

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bto80
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

bto80

Site Gezgini
Arkadaşlar,
Hepimiz sorunlarla boğuşuyoruz. Belki benim gibi ses ekipmanları ve DJ' lik gibi tüm teknik görevlerin ısrarla kendisine verildiği ve verilmeye çalışıldığı arkadaşlarımız olabilir.

Bu yüzden tören komisyonuna yazmış olduğum dilekçeyi sizlerle paylaşmak istedim.

Dilekçeyi yazdım ilgili müdür yardımcısına ve çoğaltarak tüm tören komisyonu üyelerine verdim.

Süreç nereye giderse gitsin burada paylaşacağım.

Ekli dosyalar

çok iyi yapmışsınız hocam bu şekilde bir dilekçe vermekle, aslında işin başından beri ses sistemi ile ilgili bilgili olduğunuzu göstermeseydiniz daha iyi olurdu bazen bilip fakat bildiğini söylememek daha iyi oluyor hocam

Hocam merakla bekliyorum olacakları.Seni çok iyi anlıyorum.Kolay gelsin iyi çalışmalar.

bto80' Alıntı:
Arkadaşlar,
Hepimiz sorunlarla boğuşuyoruz. Belki benim gibi ses ekipmanları ve DJ' lik gibi tüm teknik görevlerin ısrarla kendisine verildiği ve verilmeye çalışıldığı arkadaşlarımız olabilir.

Bu yüzden tören komisyonuna yazmış olduğum dilekçeyi sizlerle paylaşmak istedim.

Dilekçeyi yazdım ilgili müdür yardımcısına ve çoğaltarak tüm tören komisyonu üyelerine verdim.

Süreç nereye giderse gitsin burada paylaşacağım.
:alkis:

anlayana tam olmuş ama bazılarının gözüne soksanız gene anlamazlar malesef

Dilekçe güzel olmuş hocam, inşALLAH sonu da iyi olur. Karşı gelmek gerekiyor çoğu zaman...

Hocam sen çok bunalmışın anlaşılan. 6 YIL ÇALIŞTIĞIM OKULDA DA HER İŞİ BEN YAPARDIM, YAZIN TAYİNİM ÇIKTI HALA ARIYORLAR AMA ANLADILAR SONUNDA KIYMETİMİ GEÇ TE OLSA. tEBRİKLER

eline sağlık hocam madem devlet bizim işi düzene sokmayacak biz kendi kendimize birşeyler yapmaya çalışalım

değerli arkadaşım içtenlikle yazdığınız belli.
Sizin ve Diğer arkadaşlarımızın yaşadığı çok üzücü konular var.Burda ben kendimize kızıyorum.Hayır diyemiyoruz, o işler sonra yapışıyor üzerimize.
En çok DJ lik yapan, yaptırılan arkadaşlara üzülüyorum.Bir de Fotograf çeken arakaşlarıma.Bu arada sanırım dünya tarihince ilk defa bir öğretmen dilekçesinde " DJ lik görevi "nden bahsetmiştir.Bence trajikomik.

Çok iyi niyetli ve içtenlikle yazmışsınız.Altı üstü pano hazırlama işi için bile kavga çıkaran öğretmenler varken emin olun o iş size kalacaktır.(mikrofona ses gi
tmiyordu bir kere ona baktım.jakları yanlış yere takmış müdür yardımcım.uraşmış yapamış.Yoksa bakmam.).O bahsettiğiniz işler okulda BT öğretmeni olmasa da yürür.Kendi başlarının çaresine bakmaya öğrensinler.Önemli bir tören bilmem ne olduğunda okulda olmayın.hasta olun.birkaç kez yapın bunu. :wink:

hocam gayet güzel hazırlanmış bir dilekçe amacına ulaşacağını ümid ederim.

Bizler iyi niyetli öğretmenleriz. her işe mutlaka yardımcı olmak isteriz. Bundandır ki herşeye formatör öğretmenlerin koşmasınaı isterler. Bu yüzden öncelikle kendi öz eleştirimizi yapalım.
Görevin değilse ya adam gibi görevim değil de ya da size yardımcı olmaya çalışırım de. Ama bu yardımcı olurum deme işi aşırıya kaçmasın.
Örnek vermek gerekirse bugün rehber öğretmen diyabet adı altında videoları cd çekmek istedi. Bilmediğini dile getirdiği için yardımcı olurum dedi. Sonra 40 öğretmenimiz var dedi her öğretmene çekilmesi gerekir dedi. Bende size bir tane nasıl çekilir göstereyim ötekileri siz çekersiniz dedim.İlk tepki çok güzel :)
Hocam daha böyle kolay bir çözüm nasıl bulabiliriz diye soru oldu :)
İkinci örnek okul zil sistemi saat ayarlarının girilmesiydi. Müdür çağırdı hocam saat ayarlarını giriver ya dedi aynen böyle. Bilmiyorum hocam dedim. Bilen biri yapsın dedim.
Size nasıl hitap ediliyorsa aynen karşılığını verin lafın altında kalmayın ve fazla yardımsever olmayın üzerinize vazife olmayan işlere de maydanoz olmayın. Neden mi maydanoz olmayın sonra başka okul müdürleri formatör kıyaslamasına giriyor hemde nasıl mı bizim formatör her işimizi hallediyor. Ne desek yapıyor. Burda her iş görrevi dışında iş yaparak görev alanımızı çoğaltıyor.

Tebrikler Hocam... Güzel yazmışsın... Bu tip konulara hepsimizin böyle tepki koyması gerekiyor... :alkis:

pcbilisim' Alıntı:
Bizler iyi niyetli öğretmenleriz. her işe mutlaka yardımcı olmak isteriz. Bundandır ki herşeye formatör öğretmenlerin koşmasınaı isterler. Bu yüzden öncelikle kendi öz eleştirimizi yapalım.
Görevin değilse ya adam gibi görevim değil de ya da size yardımcı olmaya çalışırım de. Ama bu yardımcı olurum deme işi aşırıya kaçmasın.
Örnek vermek gerekirse bugün rehber öğretmen diyabet adı altında videoları cd çekmek istedi. Bilmediğini dile getirdiği için yardımcı olurum dedi. Sonra 40 öğretmenimiz var dedi her öğretmene çekilmesi gerekir dedi. Bende size bir tane nasıl çekilir göstereyim ötekileri siz çekersiniz dedim.İlk tepki çok güzel :)
Hocam daha böyle kolay bir çözüm nasıl bulabiliriz diye soru oldu :)
İkinci örnek okul zil sistemi saat ayarlarının girilmesiydi. Müdür çağırdı hocam saat ayarlarını giriver ya dedi aynen böyle. Bilmiyorum hocam dedim. Bilen biri yapsın dedim.
Size nasıl hitap ediliyorsa aynen karşılığını verin lafın altında kalmayın ve fazla yardımsever olmayın üzerinize vazife olmayan işlere de maydanoz olmayın. Neden mi maydanoz olmayın sonra başka okul müdürleri formatör kıyaslamasına giriyor hemde nasıl mı bizim formatör her işimizi hallediyor. Ne desek yapıyor. Burda her iş görrevi dışında iş yaparak görev alanımızı çoğaltıyor.
:+1:

Geri