Tören Komisyonuna Verdiğim Dilekçe

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bto80
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
tebrik ederim hocam. hakkınızı aramanız taktire şayandır. görevi olmayan birçok işte kullanılıp seslerini çıkarmayan pısırık karakterli eğitimcilere örnek olsun. tebrikler

Eline sağlık hocam çok güzel olmuş. Hemen yazdırıp bir köseye koydum . Elimin altında dursun. Teşekkürler.

tebriklr hocsm durumunuzu çok iyi ifade etmişsiniz. Ben de şu törenlerde fotoğraf olayına sinir oluyorum. Her öğretmen ne kadar fotoğraf çekmeyi biliyorsa benimde o kadar bildiğimi anlayamıyorlar bir türlü. Çok lazımsa kur fotoğrafçılık kulübünü öğrenciler çeksin. Ama nerde çözüm üretme çabası sadece emir vererek işler hallolur sanıyolar.

Bana bu tip konularla gelenlerle öylesine bir dalga geçip, nasıl yapması gerektiğini tarif ediyorum ki, bidaha da yanıma uğramıyo. :D ama bu teknikte fena değilmiş :)

aak' Alıntı:
tebriklr hocsm durumunuzu çok iyi ifade etmişsiniz. Ben de şu törenlerde fotoğraf olayına sinir oluyorum. Her öğretmen ne kadar fotoğraf çekmeyi biliyorsa benimde o kadar bildiğimi anlayamıyorlar bir türlü. Çok lazımsa kur fotoğrafçılık kulübünü öğrenciler çeksin. Ama nerde çözüm üretme çabası sadece emir vererek işler hallolur sanıyolar.
:) Hocam ben formatör değilim, şu anki atama alanım bilişim de değil..Elektronik öğrt. mezunu olduğum için daha önceki yıllarda bilişim alanında 2 yıl kadar çalışmıştım..Gerçekten bilgisayar öğretmenlerinin bu tür konulardan yakınmalarını gayet iyi anlayabiliyorum..Allah sabır versin gerçekten..Galiba en güzeli görevimiz dışındaki işlerin bizim sorumluluğumuzda olmadığını güzel bir dille anlatmak. Bunu başarabilmek bazen zor olsa da..

hocam tebrik ederim seni... :alkis: :alkis: gerçekten durumu çok guzel anlatmışsın bu tür sorunlar hepimizin başında.. sürecin nasıl sonuçlandığını da haber et bize hocam..

bu bir resmi anlamda dilekçe değil kişisel içdöküm raporu gibi bir şey olmuş :) Resmi yolla cevap gelmez zaten buna. Belki şartları iyileşir arkadaşın :D

İşlerine geldi mi resmiyet diye tutrururlar, törendir şudur budur akıllarına biz geliriz :verymad:

boş işler müdürüyüz arkadaş biz, alnımızda öyle yazıyo heralde, hepimizin başında olduguna göre bu boş işler; branşımızda sorun var bizim .ben de tenefüs yapmak istiyorum ben de dersime girip rahat rahat anlatmak istiyorum dersten direk alınmak istemiyorum artık

Merhaba arkadaşlar,

Öncelikle geçmiş kurban bayramınızı tebrik ederim.

Tüm yorum yapan ve destek veren arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ederim.
Mesajları bir bir okurken, dünyada tek başıma kalmadığımı, benim gibi hisseden birilerinin de olduğunu hissetmek beni çok mutlu etti.

Dilekçeye gelince, bu dilekçe benim yaklaşım iki yıllık bir prikolojik mücadelemin geldiği son nokta diyebilirim. Belki de artık sinir hastası olma noktasına geldiğim için başvurduğum bir yöntem ya da metot. Bu dilekçe resmi değil evet. Daha önceden iki tane resmi dilekçeyi müdürlerime vermiş oldum ancak kayıt ettirmeden konuşarak bir şekilde geçiştirdik. Bulunduğum okul küçük 16 derslikli ve öğretmenlerin büyük bir bölümü yaşlı. Bir müdür yardımcımız var o da oturmak dışında hiçbir şey yapmayan, üzerine verilen görevleri yapmayıp hali hazırdaki görev ve sorumlulukları okulumuzdaki hademelere yükleyerek ya da sindirebildiği öğretmenlere yükleyerek götürmeye çalışan, kesinlikle aldığı maaşı hak etmeyen biri.

Sıkıntılarımı aslında tüm okul biliyor ama günü kurtarma anlamında kimse, müdür de dahil elini taşın altına koymuyordu. Daha önceden defalarca müdürle paylaştığım sıkıntıları bu kez kağıt üzerinde arkadaşlarıma vermeye karar verdim.

Pek bir beklentim yoktu. Ama boş durmadığımı bu mücadeleye devam ettiğimi bilmelerini istedim.

Dilekçeye tepkiler:
Müdür beye: hocam ben tören komisyonuna bu dilekçeyi vereceğim.
Müdür bey : Bak oğlum benim geldiğim okulda bu işleri formatör yapardı. O yüzden sen bence fazla kafayı takıyorsun. Kafayı takma senden başka kimse bu işleri yapamaz. Yapmaya devam et. Bu dilekçeyi de onlara verme.

Tören Komisyonu başkanı / Müdür Yardımcısına: Hocam size bazı sıkıntılarımla ilgili bir dilekçe veriyorum. Yaptığınız toplantılarda dikkate alınmasını rica ediyorum.
Müdür yardımcısı: Hocam neden yazarak veriyorsunuz sözlü söylerseniz daha hızlı hallederdik. Yazılı belgeye ne gerek var. Okudu... Ama hocam bu dilekçeden müdür beyin haberi var mı? Ben bu sorunları çözemem çözse çözse müdür bey çözer.

Diğer tören komisyonu üyelerine dağıttıktan sonra Türkçe öğretmeni:
Hocam çok alındım bu sıkıntılarınızı keşke öğretmenler kurulunda söyleseydiniz bir çözüm bulurduk.

İlk sonuç (Bu sabah anma töreninde):
Bir şekilde her törenden önce, fotoğraf mikrofon ve ses sistemi hakkında yardım isteyen Türkçe öğretmenimiz ve diğer öğretmenler ne hikmetse mikrofonu ve ses düzenini fon müzikleriyle beraber bensiz çalıştırmayı başarabildiler. Ayrıca bir öğrenciyi de fotoğraf çekmesi için görevlendirdiler.

Gelişmeleri yazmaya çalışacağım.

Kendinize iyi bakın.

:++: tebrikler. Müdürler içinde elektronik olan teknolojik herşeyden bizi sorumlu tutyorlar. Bu dilekçe benim içinde yol gösterici oldu.

hocam tebrik ederim süper bir dilekce olmus hak aramak budur çok beğendim hepimizin yaşadığı sorunlar birebir aynı iyi çalışmalar

ağzınıza ellerimnize sağlık sorununuzu çok güzel dile getirmişsiniz.Umarım dikkate alır ve çözüm üretirler.

Geri