gölge_se
Aktif Üye
Hocam bizde aynı durumdayız, sözleşmelerin imzaya açılmadığını söylediler WhatsApp grubundan, beklemedeyiz bizde.Arkadaşlar sözleşmeyi göremiyorum sizde durum nedir. İmzalayabildiniz mi
Hocam bizde aynı durumdayız, sözleşmelerin imzaya açılmadığını söylediler WhatsApp grubundan, beklemedeyiz bizde.Arkadaşlar sözleşmeyi göremiyorum sizde durum nedir. İmzalayabildiniz mi
Beklenmeyen bir hata oluştu.
Hata geliştiricilerimize iletilmiş olup en kısa sürede giderilecektir.
Bu hatayı alıyorum 2-3 gündür.
Sizlerde durum nedir?
10 gün civarı sürüyor hocam. 3 yıl için 159 tl + posta masrafı.E imza Kamusm.gov.tr den kaç günde geliyor? Ticaret odasından almak daha mi mantıklı?
Vakit daralınca Ticaret odasından 229 tl'ye 20 dakikada aldım.10 gün civarı sürüyor hocam. 3 yıl için 159 tl + posta masrafı.
Ticaret odası hakkında bilgim yok , ptt 129 tl demişlerdi yıllık.
evetYürütücüden sonraki imza için müdürün Tübitak'a üye olması mı gerekiyor
Bende bunu merak ediyorum.Farkli bir yol bulunmazsa bu sene fuar işi zor gibi.nasıl yapılcak ki hocam? bu yıl pandemi falan derken fuarı yapmak zor gibi.
Çankaya proje grubunda paylaşıldı, projler 11 Haziran 2021'e kadar yapılabilecek, 15 Ekim'e kadar da tarih güncellmesi yapılabilinecek. Fakat henüz sistemde tarih değişikliği yapılamıyor.Proje ile ilgili destek paraları yatan var mı ? Ya da konu ile alakalı durum bigisi ?
Hocam resmî bi bilgi bu değil mi, çok iyi olur çünkü böyle olması.Çankaya proje grubunda paylaşıldı, projler 11 Haziran 2021'e kadar yapılabilecek, 15 Ekim'e kadar da tarih güncellmesi yapılabilinecek. Fakat henüz sistemde tarih değişikliği yapılamıyor.
Hocam bize o şekilde aktarıldı, zaten erteleme olması beklenen bir şeydi.Hocam resmî bi bilgi bu değil mi, çok iyi olur çünkü böyle olması.
Resmî hocam bizede atıldı mesaj, sistemdede güncelleme için tarih verilmiş zatenHocam bize o şekilde aktarıldı, zaten erteleme olması beklenen bir şeydi.
Bugün yarın sistemin de güncelleneceğini düşünüyorum.