Tüm BT öğretmenlerinin Dikkatine!!!!!!!

Kodla Büyü
nazlı' Alıntı:
tıp kazanacak puanla bölüme gir birincilikle bitir kpssde derece yap gel şimdi de kendine dağ başından okul beğen norm fazlasısın diye. seneye yine norm fazlası olmak için
Kesinlikle haklısınız.Bütün ilçeleri gezdirecekler yakında her sene norm fazlası bir okul bu sefer iki puanla arkadaş gitti ben potadan döndüm normu olan okul yoktu başka. düşünün norm fazlası atamasında gönderecek okul bile bulamıyorlar.

mafyonse' Alıntı:
Çözüme yönelik öneriler gelmeye başladıkça aslında etkili bir şey yapabileceğimiz umudunu daha çok taşıyorum...değerli meslektaşlarım çözüm şurdan başlıyor..daha önce söyledim..her eğitim bölgesindeki bt ci arkadaşlar birbirlerini haberdar edip çok kısa sürede bir araya gelebilmek için birbirleriyle tanışacaklar...her bölgenin kendi içinde bir zümre temsilcisi olacak..ayda bir bile olsa bir araya gelseler bu çok büyük bir iş demek..Bölgeler ilçeleri ilçeler illeri oluşturacak...ve tüm illerin bu şekilde tek ağızdan derdini anlatacağı birime yönlendiğini düşünün...tabi usulü erkana riayet ederek...bıkmadan usanmadan...O kadar aksiyoner bir yopluluk oluruz ki bizi kimse yıkamaz...Biz adanada bunun çalışmalarına başlayacağız...herkes kendi bölgesinde bunu yapacak...zor değil..belki 20 okul ...bunu yapabiliriz...Lütfen umutsuz olmayalım...burdan başlamalıyız...evet suskun ve efendi ve pasif bir zümreyiz ama yaşadıklarımız artık bizi aksiyoner bir zümre yapacaktır..çünkü bizler gerçekten kurmay ve bilgili bir zümreyiz..kıskanılan bir zümreyiz...bu yüzden bu kadar taşlanıyoruz...insanları kazanmalıyız...biz adanada bunu başardığımızda sesimizi duyacaksınız...
adanaile ilgili btr ve norm gibi açılan konularda sinek avlıyoruz hocam. ne olacakmış adanada merak ettim?

Aliosman_eser' Alıntı:
mafyonse' Alıntı:
Değerli arkadaşlar evet ben de norm dışı mağduruyum...ama şunu bilinki oturup 3' ün 5'in hesabını yapacağımıza çok değil 1 dönem sonra bizleri nasıl felaketin bekldiğini artık anlayınız lütfen...Bizim derdimiz sesimizi ve problemimizi gerektiği gibi duyuramamak...Şunu artık anlamanız gerekiyor..Bizlere derse değil öğrenci sayısına göre norm verilmediği sürece böyle ezilmeye devam edeceğiz...derhal tüm illerdeki BT öğretmenleri bir araya gelip kendi illlerine şunu net bir şekilde bildirmeliler..Hem de kalabalık olarak..Bugün nerde norm fazlasıysan yarın orada norm fazlasısın arkadaş..bunu anlayalım artık...Çözüm bu değil...Bizi gerçek normumuzu belirlemeden diğer branşlar gibi norm atamalarına maruz bırakamazlar bunu anlatmalıyız artık..bırakınız üçün beşin hesabını lütfen..Bilişim öğretmenleri nereye gitse yüksek ihtimalle norm fazlası olacaktır...Sizler Özellikle Ankaradaki arkadaşlar lütfen en kısa zamanda bir araya geliniz...derneğimiz de orada...bizler de illerden gelip destek verelim...Artık bu işin lamı cimi yok..Hepimiz bir şekilde norm fazlası oluyoruz...bırakalım günü kurtarmayı...Geleceğimiz tehlikede...

dernek 80 sayılı kararın peşinden koşadursun bakalım...

Kod:
Merhaba;

Yarın saat Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğünde Genel Müdür Ömer Balıbey ile 10.30'da  
 - BTR kursu açılması ve alan-dışı öğretmenlerden BTR görevini yürütmek üzere öğretmen eğitilmesi
 - 80 sayılı karar
 - BT eğitimleri verecek birim oluşturulması konuları çerçevesinde görüşme yapılacaktır.
görüşmeye katılmak ya da fikir belirtmek isteyen üyelerimizin iletişime geçmesini rica ederiz.

Selamlar

-- 
BTE 
Bilişim Teknolojileri Eğitimcileri Derneği

Pardon hocam sizi hatırlayamadım , derneğe üye miydiniz ?

sen öğretmen oldun arkadaş!!!!!!! ne formatörü, ne rehberliği???? artık uyan desek de, ek ders bahanesiyle saçma sapan şeyleri savunanlar var aramızda!!!!!!!!!! onlar olduğu için de ne ortak karar alınıyor; ne de ders geri geliyor...ne de eylem yapılabiliyor...amacına hizmet eden hiçbir şey yapılamıyor.....

Arkadaşlar. Başbakana ve Cumhurbaşkanına ortak mektup yazalım ve hepimiz bu ortak mektuba imzamızı atalım.Ama ilk olarak neler yazacağımız konusunda bir mutabakat sağlayalım.Birlikten kuvvet doğar....

ismailt' Alıntı:
Arkadaşlar. Başbakana ve Cumhurbaşkanına ortak mektup yazalım ve hepimiz bu ortak mektuba imzamızı atalım.Ama ilk olarak neler yazacağımız konusunda bir mutabakat sağlayalım.Birlikten kuvvet doğar....
:++:

bebeğim var ama eylem olsa ankara'da ben hazırım gelmeye.
şu an norm fazlası değlilim ama seneye ne olacak belli değil
hadi artık bişeyler yapalım arkadaşlar!

26.12.2012 tarihinde BİMER'e sıkıntılarımızı anlatıp yolladığım yazıya gelen karşılık
"
ÖZLÜK VE KADRO GRUP BAŞKANLIĞI YÖNETİM VE SEKRETERLİK BÜROSU
Sayın .........................,
26.12.2012 tarih ve ....... sayılı BİMER başvurunuz incelenmiş olup, Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı Okul ve Kurumların Yönetici ve Öğretmenlerinin Norm Kadrolarına ilişkin Yönetmeliğin 11 inci ve 12 inci maddeleri doğrultusunda belirleme iş ve işlemleri yapılmaktadır.
Bilgilerinizi rica ederim

Necla GÜRE
İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü
Özlük ve Kadro Grup Başkanlığı
Yönetim ve Sekreterlik Çalışma Grup Sorumlusu
"
yani halimiz tınlarında değil, farkında bile değiller......
bu sene davranış notu bile kalktı, öğrenciler hiç sallamıyor dersi.... elimizde bi yaptırım yok dersleri hepten kaldırsalar iyi...

pinarsan83' Alıntı:
Hocam ha dernek ne sendika ne de başka örgütlülükler. Sorun Meb yada onun uygulamalarından öte Bt öğretmenlerinin pısırık organize olamaz, örgütlenme ve hak arama bilincinden yoksun olmaları sorunudur. Geçen yıl Ankara da yaptığımız eyleme 50 bt öğretmeni bile katılmadı. Yerinde oturup mızmızlana resen atamalara sesini çıkarmayan, hatta bırakın faal olarak bir eylemi önüne gelen emirleri bile örgütlenip reddemeyen bi farkındalık yaratamAyan zavallı bir zümreyiz. Bunu bugüne kadar o kadar şeyde test ettimki ne bir sendikaya, ne bir eylem organizasyonuna nede iki üç kişi bişeylerin mücadelesini vermeye çalışan şu derneğe kimse b...... Atmaya kalkmasın. Benimde tuzum kuruydu norm fazlası bile değildim 2-3 kişiyle gece gündüz uğraşıp eylem yaptık .orada bt öğretmenleri yoktu. Şehitleri bahane etmişlerdi geçen yıl..

O yüzden bt öğretmenlerine rağmen gidip hak aramak, haksızlıklara tepki vermeye bizim gibi 2-3jkişininde hali enerjisi kalmadı.. Bizim önümüzdeki en büyük engel korkak bt öğretmenleridir. Ellerine oturdukları koltuklarında bile fırsat geçmesine rağmen örgütlülük gösterip tepki vermeyen zümredir..Web sitelerinin değiştiğini duyup ilk gün sitelerini yapan durun bu iyi bir koz yapmayalım ulan bu siteleri demeyen bt cilerdir... Bu şekilde ses getirelim demeyen bt cilerdir...O yüzden yakınmayı organizasyonlara değil bu organizasyonlara katılmayan suskunlar ordusuna yapın.... Suçlu artık bakanlık bile değildir 3 yıldır mağduriyetimizin suçlusu artık biziz.... Başkaları değil...
Kesinlikle katılıyorum. Ne yaşıyorsak kendi yüzümüzden yaşıyoruz elimizde bir sürü imkan var ama korkak bir nesil olduğumuz için harekete geçemiyoruz. Herkes kendi canı yanınca bağırıyor maalesef.

schumix' Alıntı:
Aliosman_eser' Alıntı:
mafyonse' Alıntı:
Değerli arkadaşlar evet ben de norm dışı mağduruyum...ama şunu bilinki oturup 3' ün 5'in hesabını yapacağımıza çok değil 1 dönem sonra bizleri nasıl felaketin bekldiğini artık anlayınız lütfen...Bizim derdimiz sesimizi ve problemimizi gerektiği gibi duyuramamak...Şunu artık anlamanız gerekiyor..Bizlere derse değil öğrenci sayısına göre norm verilmediği sürece böyle ezilmeye devam edeceğiz...derhal tüm illerdeki BT öğretmenleri bir araya gelip kendi illlerine şunu net bir şekilde bildirmeliler..Hem de kalabalık olarak..Bugün nerde norm fazlasıysan yarın orada norm fazlasısın arkadaş..bunu anlayalım artık...Çözüm bu değil...Bizi gerçek normumuzu belirlemeden diğer branşlar gibi norm atamalarına maruz bırakamazlar bunu anlatmalıyız artık..bırakınız üçün beşin hesabını lütfen..Bilişim öğretmenleri nereye gitse yüksek ihtimalle norm fazlası olacaktır...Sizler Özellikle Ankaradaki arkadaşlar lütfen en kısa zamanda bir araya geliniz...derneğimiz de orada...bizler de illerden gelip destek verelim...Artık bu işin lamı cimi yok..Hepimiz bir şekilde norm fazlası oluyoruz...bırakalım günü kurtarmayı...Geleceğimiz tehlikede...

Kod:
Merhaba;

Yarın saat Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğünde Genel Müdür Ömer Balıbey ile 10.30'da  
 - BTR kursu açılması ve alan-dışı öğretmenlerden BTR görevini yürütmek üzere öğretmen eğitilmesi
 - 80 sayılı karar
 - BT eğitimleri verecek birim oluşturulması konuları çerçevesinde görüşme yapılacaktır.
görüşmeye katılmak ya da fikir belirtmek isteyen üyelerimizin iletişime geçmesini rica ederiz.

Selamlar

-- 
BTE 

evet dernek üyesiyim....

Re: Ynt: Tüm BT öğretmenlerinin Dikkatine!!!!!!!

Aliosman_eser' Alıntı:
schumix' Alıntı:
Aliosman_eser' Alıntı:
mafyonse' Alıntı:

Kod:
Merhaba;

- 80 sayılı karar

Selamlar

-- 
BTE 

evet dernek üyesiyim....

Derneğin sitesindeki üye listesinde adınızı göremedim, yeni üye oldunuz heralde...

Ayrıca 80 sayılı karar sadece bir baslangictir, siz bugün gidip norm istiyorum derseniz karsilik almaniz zor cunku bu zaten denendi.. Sendikalar da dile getirdi diger olusumlar da bakanlık bize sadece oyalayıcı cevaplar veriyor maalesef..

sendikalar da boş 4+4+4 geçerken sınıfcılar mağdur oluyor diye her yerde protesto yaptılar neden sınıfçıları düşündüklerinden mi yok onların sayısı fazla ne kadar üye o kadar para anlayışı var. Bizim sorunlarımızla alakalı bir tane çalışmaları var mı adam akıllı yok sadece meb ilettik hocam diyorlar onu bizde yapıyoruz zaten sorunlarımızı iletiyoruz önemli olan bilişim öğretmenleri içinde bir şeyler yapmak yapmazlar neden sayımız az zaten bir çoğuda üye boş verin diyor adamlar mail atıyorum bilişim öğretmenlerinin norm sıkıntısı için cevap verme zahmetinde bile bulunmuyorlar sendikalar.

Geri