Evet litrede .Az önce geçtim TP yanından motorin 40.68 di. Shelde 43.95 dı. Ama kalite ve performans aynı mı bilenlere danışmak istedim.depoda mı demek istediniz hocam?
Litrede 2-3 lira ise iyi.
Hocam bonus meselesini anlayamadim. Hepsiburadadan ne yaparak bonus alıyorsunuzBen benzini aytemizden alıyorum çünkü hepsiburada Aytemiz Vaay kodu satıyor. eticaret kampanyaları ile alıyorum. Bu ay bonus ile 3750'ye 1000 TL bonus aldım.
Hocam Paycell i de tavsiye ederim, Turkcell li olmanıza gerek yok, uzun süredir her ay 750TL ye 100TL veriyor.Ben benzini aytemizden alıyorum çünkü hepsiburada Aytemiz Vaay kodu satıyor. eticaret kampanyaları ile alıyorum. Bu ay bonus ile 3750'ye 1000 TL bonus aldım.
3750ye 1000 tl cok guzel bir oran yoksa vodafone da premium uyelik alinca 30tlye cuzdanda ve hersey burada da kullanmalik 100er lira veriyor. Uygulamasindan opet yakit karti aliyorsun. Ancak dediğim gibi aylik 200 lira indirim oluyor bu. Yukardaki gibi ciddi bir indirim icin ne yapiliyor onu merak ettim hocamHocam Paycell i de tavsiye ederim, Turkcell li olmanıza gerek yok, uzun süredir her ay 750TL ye 100TL veriyor.
Kesin yanlıştır. Sonuçta hepsi aynıdır
Dur hocam sistem elestirisine girersek çıkamayız. Ben öğretmen halimle neden kampanya kovalıyorum orasi cok baska boyutbizi bu hallere düşürenlerin ise umrunda değil bu kampanyalar...
Girmediğimiz sürece de böyle devam eder gider sayın hocam. Dile getireceğiz ki rahatsız olanların sayısı git gide artsın. Belki bir işe yarar.Dur hocam sistem elestirisine girersek çıkamayız. Ben öğretmen halimle neden kampanya kovalıyorum orasi cok baska boyut
Hepsi aynı değil. Kullandıkları katkılar farklı. Bundan önceki aracım 2006 Corsa 1.3 dizeldi. Aracı sıfır almıştım. Aldığım zamandan beri Shell dizel kullanıyordum. Eve yakın OPET açıkdı. Ordan almaya başladım ve bir süre sonra aracın çekiş gücünde azalma hissettim. Shelle geri dönünce eski haline döndü. Birebir benim tecrübem.Kesin yanlıştır. Sonuçta hepsi aynıdır