A
Anonymous
Misafir
...
samandira' Alıntı:Ne zaman haberlere baksam bizim maaşlar ile ilgili ya "Dolgun Maaş" yada "Öğretmene Zam" haberleri dolaşıyor. Milletin kafayı o kadar güzel bulandırıyorlar ki. İlerde sistem şuna dönecek:
Özelliştirme öncesi Devlet Kurumlarında çalışan işçiler dolgun ücretler alırlardı. Bizden şunu derdik: Adamlar yatıyor bi ton para alıyor. Sonra bu kurumlar özelleşti ve çalışanlar çok daha az para almaya ve eylem yapmaya başladılar(örneğin Tekel İşçileri). Bazıları şunu dedi: Zaten az iş yapıp çok para alıyorlardı çoook güzel oldu. Ben aynen bunu diyen arkadaşımı biliyorum.
Korkuyorum bizde bu duruma düşeriz diye. Zaten sesimizde çıkmıyor. 2012 zammı daha verilmedi kimseden tık yok. Allah sonumuzu hayretsin
girdap08' Alıntı:Şu sıralarda kasıtlı ve amaçlı şekilde bu şekilde açıklamalar çıkmaya başladı. Öğretmenlere karşı bir antipati oluşturulmaya çalışıldığı düşüncesindeyim. Fatih veya 4+4+4'ün olası ve muhtemel bir çuvallama durumunda suçu öğretmene yüklemek için bir alt yapı oluşturulmaya çalışılıyor gibi geliyor.
Birisi der 26 bin dolar alıyorlar birisi der aylık 1700 euro.
Yazık...
samandira' Alıntı:Ne zaman haberlere baksam bizim maaşlar ile ilgili ya "Dolgun Maaş" yada "Öğretmene Zam" haberleri dolaşıyor. Milletin kafayı o kadar güzel bulandırıyorlar ki. İlerde sistem şuna dönecek:
Özelliştirme öncesi Devlet Kurumlarında çalışan işçiler dolgun ücretler alırlardı. Bizden şunu derdik: Adamlar yatıyor bi ton para alıyor. Sonra bu kurumlar özelleşti ve çalışanlar çok daha az para almaya ve eylem yapmaya başladılar(örneğin Tekel İşçileri). Bazıları şunu dedi: Zaten az iş yapıp çok para alıyorlardı çoook güzel oldu. Ben aynen bunu diyen arkadaşımı biliyorum.
Korkuyorum bizde bu duruma düşeriz diye. Zaten sesimizde çıkmıyor. 2012 zammı daha verilmedi kimseden tık yok. Allah sonumuzu hayretsin
yildiran@boun.edu.tr mail adresi arkadaşlar... maili okumayı biliyor mudur ondan da şüpheliyim artık... ülke gerçeklerinden bu kadar uzak olduğuna göre teknolojik gerçeklere ne kadar yakındır o da benim için bir soru işareti oldu... o bakımdan.. bir de bunun böylesi dekan olacak... en güvenilir dediğimiz üniversitenin dekanı buysa halimiz harap, sonra öğretmenler yetersizz denir.. senin en iyi üniversitenin dekanı bir kere yetersiz! beni yetiştiren o olduğuna göre benim yetersiz olmamdan daha doğal bir durum yok. Sen git önce onu değiştir...s_kajmeran' Alıntı:Belki hakettiğimiz parayı söylemiştir. Ortalama 1700 euro yeter, uygundur...
mail adresini bulup herkes maaş bordrosunu gönderse ama bizler birlik olamayız, hayal görmeyi bırakıp yarın okul için hazırlık yapayım...
yildiray75' Alıntı:ne euro su lan dingil euroya alışmışlar projelerden cartlardan curtlarda. dili sürçmüştür tl diyecektir o ...
branta' Alıntı:Merak ettiğim konu sözde Türkiye'nin önde gelen okullarından biri olan Boğaziçi Üniversitesinin Eğitim Fakültesinin dekanı hiç mi devlet okuluna uğramaz...