mustafatoker' Alıntı:mustafa431' Alıntı:akp hükümetini ve başbakanı zerre kadar sevmem ama şu gerçkek var bir sürü derecelendirme kurumu türkiyenin kredi notunu arttırıyor. sizce bunları göremiyorlarmı...?bana hiç mantıklı gelmiyor...benim kendimce yorumumum. türkiye büyüyen bir ülke konumunda iç dış dengeler var ihracat rekor kırarken ithalatta elbette artıyor...borçlar artttarken inanın alacaklarda artıyordur...
a partisi veya b partinin önemi yok öncelikle bu kredi notları niye arttı? bunda hiçbir gerekçe yok yani bizim iharcatta rekor kırdığımız yok ama italatta rekor kırdığımız kesin bunda dolayı bizim cari açığımız büyüyor. büyüyen türkiye değiniz nedir? iki yol yapmakla ülke büyümez siz yol yapıyorsunuz ama elin adamı o yola son model araba üretiyor.hiç bir teknoloji satmıyorsunuz sattığımı şeyler hammadde , ara ürünler ve tekstil bunlarla ülke büyümez. ziraat bankası hariç bütün bankları yabancılar satın aldı ve bankalar tahmin ettiklerinden daha büyük kar elde ettiler rekor kran bankalar oldu millet ömrünü bankalara çalışarak geçirecek.
size sadece diyeceğim ekonomi haberlerini biraz daha fazla takip edin...türkiye sizin düşündüğünüz kadar küçük bir ülke değil...eski mantık devre dışı artık devlet değil özel sektör üretim aşamasında artık..artıkk fabrikaları devlet değil özel sektör yapıyor... ha bu arada yollarlada ekonomiyi ilişkilendirmişsiniz pek alakası olduğunu söyleyemiyeceğim....türkiyenin iyi gittiğini borsasına bakarak da anlayabilirsiniz bunlarıda akp yönlendirmiyordur heralde ....