Buzkırıcı' Alıntı:alman dazlaklarina hak veriyor musunuz ben veriyorum
Ne demek bu ?
Buzkırıcı' Alıntı:alman dazlaklarina hak veriyor musunuz ben veriyorum
biltek01' Alıntı:teksen' Alıntı:5,5 milyar $ :!: iyi para! darısı bizim başımıza inşallah!
... önlemler alınmalı, kurallara uymayanlar suriye topraklarına geri gönderilmeli. Zaten 3-5 kişiyi gönderip tekrar geri almazsan hepsi akıllanır. Rahatlık batana acımayacaksın, esed babalarına layık demektirler....
biltek01' Alıntı:Doğruysa çok yanlış, sınavsız, ölçmeden tartmamadan direkt alınmamalılar. Dudak hareketleri konuşmayı doğruluyor gibi.
Bu yanlış olduğu gibi, hükümetin karşısındaki en büyük alternatif olan chp nin müdürü iktidar olurlarsa suriyelileri göndereceklerini söyledi, oda yanlış. Orta yol bulunmalı.
biltek01' Alıntı:muamma25' Alıntı:suriye bize vatandaşlık veriyor mu merak ettim. bari gidelim suriye vatandaşı olup geri gelelim.
Muhalefet partileri size yardımcı olur, onların esedle arası iyi, ziyarette ediyorlar, size yardımcı olurlar.
hocam söylediğini ispatlarmısın.Kara Kule 61' Alıntı:Yukarıdaki fotoğraftan sonra 300 bin ölü kimyasal bombalar tecavüzler oldu.Bunları yaptıktan sonra bizim düşmanımız oldu doğal olarak.
Bazılarınında dostu oldu...
biltek01' Alıntı:İnsanlar ebediyen dost veya düşman kalacak diye bir kanun mu var. Eskiden cemaate ateş püskürenler şimdi sahipleniyorlar, siz önce evinizin önünü süpürün derim.
O fotoğraf zamanında suriye de günde kaç yüz kişi ölüyordu, kaç yüzbin insan mülteci konumuna gelmişti? Geçin bunları.