tabletler geldi

Kodla Büyü
arkadaş ne kadar sorun çözmeye meraklısınız siz ya...
hiç mi dün ki açıklamalardan sonra iştahsızlık yaşamıyorsunuz...

arkadaşlar bir öğretmen arkadaşın tabletinde sıkıntı oldu ben de eşleştirmeyi kaldırıp yedek bir tabletle yeni eşleştirme yaptım ancak aktivasyon kodunu girince "kaydetmek için maksimum cıhaz sayısı 1 dir" hatası alıyorum sorunu nasıl halledebiliriz...

kadirlili' Alıntı:
arkadaşlar bir öğretmen arkadaşın tabletinde sıkıntı oldu ben de eşleştirmeyi kaldırıp yedek bir tabletle yeni eşleştirme yaptım ancak aktivasyon kodunu girince "kaydetmek için maksimum cıhaz sayısı 1 dir" hatası alıyorum sorunu nasıl halledebiliriz...

aynı dert bende de var..telefonları da açmıyorlar.

1 gün bekleyip aynı kişiye tekrar eşleştirme yapın arkadaşlar. Kendiliğinden düzeliyor. Eşleştirme iptali sistemden biraz geç düşüyor nedense.

İnternete Bağladık bilgisayarları kitap indirecektik sanırım güncelleme yaptı şu an internete bağlanan bilgisayarların hepsinde "Uygulama sistem yöneticisi tarafından devre dışı bırakılmıştır!" yazıyor...

Sıkıntıdan başka bişey değil yemin ederim...

yataylimit' Alıntı:
BAZI SORULARA ÇÖZÜMLER:

- Ekranda ıslaklık problemi: O bölgeyi vakkumla çekince düzeliyor. Ben bunun için Navigasyon aletimin vakkumunu kullandım. Vakkumdan sonra bir gün boyunca sıcak ortamda kılıfsız, jelatinsiz bekletin. Sorun tekrarlarsa servise bildirin.

- Şarja takıldığında otomatik açılması MEB'in istediği bir özelliktir.

- Şarja takıldığında lambası yanıp kısa süre sonra geri sönüyorsa batarya problemidir. Servise gitmesi ve batarya değiştikten sonra güncelleme yapılması gerekiyor.

- Açma tuşu basılı kalma problemi çok yaygın ve maalesef tek çözüm servis.

- Öğrenciler "kablosuz ağlara bağlanamıyoruz" diye gelirlerse bilin ki Uçak Modunu seçmişlerdir.

- Cihazın kendi kendine tıklanıyormuş gibi hareket etmesi veya ses ayar çubuğunun kendiliğinden çıkması versiyon güncellemesi ile çözülüyor. DİKKAT: Cihaz yalnızca bataryası %30 ve üzerindeyken güncelleme başlıyor. Öğrencilere tableti şarja takılı iken en az 2 saat kablosuz bir ağa bağlı tutmalarını söyleyin.

- Tabletin USB girişinden herhangi bir işlem yapmanız imkansız. USB dongle vb. takılmaması için yasaklanmış. İçeriklerinizi SD kart ile atabilirsiniz.

çok faydalı oldu.teşekkürler

Geri