Vestel tabletlere www.1mobile.com adresinden uygulama indirebiliyorsunuz
kadirlili' Alıntı:arkadaşlar bir öğretmen arkadaşın tabletinde sıkıntı oldu ben de eşleştirmeyi kaldırıp yedek bir tabletle yeni eşleştirme yaptım ancak aktivasyon kodunu girince "kaydetmek için maksimum cıhaz sayısı 1 dir" hatası alıyorum sorunu nasıl halledebiliriz...
ben 45 tane yolladım..kadirlili' Alıntı:bize gelen tabletlerin bir çoğunda ıslak ekran hatası var hepsini servise yollayacam...
kadirlili' Alıntı:bize gelen tabletlerin bir çoğunda ıslak ekran hatası var hepsini servise yollayacam...
Hocam Kadirliliyim ancak siirtte görev yapıyorum...fa_tu_ra' Alıntı:kadirlili' Alıntı:bize gelen tabletlerin bir çoğunda ıslak ekran hatası var hepsini servise yollayacam...
hcm kadirlide mi görev yapıyorsunuz? kadirlide hangi okula dağıttılar tabletleri?hangi okuldasınız acaba?
yataylimit' Alıntı:BAZI SORULARA ÇÖZÜMLER:
- Ekranda ıslaklık problemi: O bölgeyi vakkumla çekince düzeliyor. Ben bunun için Navigasyon aletimin vakkumunu kullandım. Vakkumdan sonra bir gün boyunca sıcak ortamda kılıfsız, jelatinsiz bekletin. Sorun tekrarlarsa servise bildirin.
- Şarja takıldığında otomatik açılması MEB'in istediği bir özelliktir.
- Şarja takıldığında lambası yanıp kısa süre sonra geri sönüyorsa batarya problemidir. Servise gitmesi ve batarya değiştikten sonra güncelleme yapılması gerekiyor.
- Açma tuşu basılı kalma problemi çok yaygın ve maalesef tek çözüm servis.
- Öğrenciler "kablosuz ağlara bağlanamıyoruz" diye gelirlerse bilin ki Uçak Modunu seçmişlerdir.
- Cihazın kendi kendine tıklanıyormuş gibi hareket etmesi veya ses ayar çubuğunun kendiliğinden çıkması versiyon güncellemesi ile çözülüyor. DİKKAT: Cihaz yalnızca bataryası %30 ve üzerindeyken güncelleme başlıyor. Öğrencilere tableti şarja takılı iken en az 2 saat kablosuz bir ağa bağlı tutmalarını söyleyin.
- Tabletin USB girişinden herhangi bir işlem yapmanız imkansız. USB dongle vb. takılmaması için yasaklanmış. İçeriklerinizi SD kart ile atabilirsiniz.