Yurtdışından Türkiye'ye gelinceye kadar "http://www.17track.net/en/result/post.shtml" sitesinden.die4you' Alıntı:Kargo takibi yapabileceğimiz herhangi bir sayfa yok mu?
Türkiye de hangi kargo ile geliyor...
Telefon siparişim kargoya verildi ama genel olarak 15-30 gün arasında ulaşıyormuş. Eğer gelirse yazarım buraya...bortecine81' Alıntı:arkadaşlar telefon sipariş edipte eline ulaşan oldumu.lütfen bilgilendirmisiniz.
aziz.gumus' Alıntı:Yurtdışından Türkiye'ye gelinceye kadar "http://www.17track.net/en/result/post.shtml" sitesinden.die4you' Alıntı:Kargo takibi yapabileceğimiz herhangi bir sayfa yok mu?
Türkiye içerisinde ise PTT ile geliyor, yurtdışı kargo takibi sayfasından bakarsınız.
Telefon siparişim kargoya verildi ama genel olarak 15-30 gün arasında ulaşıyormuş. Eğer gelirse yazarım buraya...bortecine81' Alıntı:arkadaşlar telefon sipariş edipte eline ulaşan oldumu.lütfen bilgilendirmisiniz.
die4you' Alıntı:Postal Numbers yada barkod numarası nasıl alacaz yada nasıl nerden öğreneceğizzz
buyincoins'ten mi sipariş vermiştiniz?Anthemsy' Alıntı:Şu sıralar gümrükten geçen telefon sayısı 0 gibi birşey. Varsa 1 veya 2 kişinin telefonu geçmiştir. Benimde kaldı 2 gün önce. buyincoins bu soruna bir çözüm bulursa hem kendisine hemde bize çok faydası olacak.
aziz.gumus' Alıntı:buyincoins'ten mi sipariş vermiştiniz?Anthemsy' Alıntı:Şu sıralar gümrükten geçen telefon sayısı 0 gibi birşey. Varsa 1 veya 2 kişinin telefonu geçmiştir. Benimde kaldı 2 gün önce. buyincoins bu soruna bir çözüm bulursa hem kendisine hemde bize çok faydası olacak.
hacounter' Alıntı:sipariş verdim 2 gün sonra kargolandı
özellikle aldıgım 2 ürün ve yanında ıvırzıvırlar vardı
ıvır zıvırlar gönderilmiş diğerleri yok
takip kodu çalışmıyor
h.habib' Alıntı:Kargo takibi yapabileceğimiz herhangi bir sayfa yok mu?
Ben de telefon ve batarya aldım. kargoya verilmiş ve fotoğraflar da yüklenmiş.
habbe' Alıntı:h.habib' Alıntı:Kargo takibi yapabileceğimiz herhangi bir sayfa yok mu?
Ben de telefon ve batarya aldım. kargoya verilmiş ve fotoğraflar da yüklenmiş.
Hangi telefonu aldınız hocam?
B20140225252004731 siapriş koduBuyinCoinsTR' Alıntı:hacounter' Alıntı:sipariş verdim 2 gün sonra kargolandı
takip kodu çalışmıyor
Takip kodunuz nedir? Siparişiniz ne zaman kargoya verilmişti?
stoklu çalışıyoruz diyorsunuz. ürün stoklarınızda yok.hacounter' Alıntı:Mesaj Başlığı: Re: Sponsor: www.BuyinCoins.com Ücretsiz Kargo! 100% Memnuniyet! Alıntı ile cevapla
hacounter yazdı:
BuyinCoinsTR yazdı:
hacounter yazdı:
sipariş verdim 2 gün sonra kargolandı
takip kodu çalışmıyor
Takip kodunuz nedir? Siparişiniz ne zaman kargoya verilmişti?
B20140225252004731 siapriş kodu
25 şubatta sipariş verdim
bir kaç gün daha bekleyin diyorlar
Ve
BuyinCoinsTR' Alıntı:hacounter' Alıntı:http://stores.ebay.com/BuyinCoin/_i.html?_nkw=xbox&submit=Search&_sid=353002167
bu linkteki ebay üzerinden satış yapan da sizin siteniz mi?
satıcı ismi sinedya sizin logonuz var
eBay ve AliExpress üzerinde de satışlarımız vardır. Ancak sitemizdeki fiyatlar her zaman daha uygundur