Öncelikle önemli bir konuya değinmişsiniz, ve özleştiri cesaretiniz için tebrik ederim.. Herkes bunu yapmaz maşallah profesor havasında edasında gezer..
Gelelim deneyim-tecrübe işine..
@metafor hocam gerekeni yazmış, sonuna kadar katılıyorum hocam..
Bu işler ilgi-merak işidir.. Karşınıza problem çok gelmeli, onu araştırmalı, çözmelisiniz.. Gerekli notlarınızı da alın nasıl çözdüğünüzü vb..
Korkmayın hiçbir arızadan, işten güçten.. Ya Allah deyip başlayın çözüme.. Yardım alın tecrübeli zümrelerinizden.. Yapacağınız müdahalelerde risk alın, endişelenmeyin kırarım, bozarım diye.. ve en önemlisi kendinize güvenin..
Yıllar önce ilk göreve başladığım ilçede bütün işler bana gelirdi.. Bir yıl içinde meşhur olmuştum.. Ama inanın VCD tamirinden tutun da Uydu Cihazına kadar üzerinde tuş ve panel ekran her şeyin tamirine giriştim.. Açıkçası mecbur kaldım
Çok şükür deli cesaretimle, bu forumdaki değerli arkadaşların yardımıyla ve de boş zamanlarımda seyrettiğim videolarla şu anda çok şükür bir okulun bütün işlerine bakabiliyorum.. Çok iyi değilim, hele süper kahraman hiç değilim ama okulumdaki işleri yapıyorum.. Çünkü bilişim dünyası çok geniş.. Sınırlarına ulaşmak çok zor.. Bu biraz da sizin elinizde.. Güzel haberlerinizi bekliyorum
@cinefil hocam