tamam hocam sagolun.
Hocam yüklemeye çalıştığınız resmi gönderebilir misiniz? Kendim denedim bir problem çıkmadı. Resmi incelersem tam sebebini öğrenebilirim.drak06tr' Alıntı:Hocam yeni form tanıtırken şöyle bir hata alıyorum. Eski form 11 değişmiş sanırım onunla yaptığım sınavlar vardı. Programa tanıtayım dedim ama olmadı bir türlü. Yeni form yükle deyip, resim gözat seçeneğinden yüklüyorum. Ders, soru sayısı vs ayarlıyorum form yükle seçeneğinden ilgili dosyayı seçiyorum. “Yerleşim – Koordinatlar İçin Tıklayınız” yazısına tıklyorum. Buraya kadar sorun yok gibi ama başlata tıklattığımda bu hatayı alıyorum.
Hocam formlarda en önemli kısım sol kısımdaki şeritler. Sizin şeritler eksik çıkmış. En alttaki şeritin altında da bir miktar boşluk kalmalı.drak06tr' Alıntı:Hocam 2 pcde denedim olmadı.Direk boş form denedim gene olmadı.
Hocam programı en son ne zaman indirdiniz bilmiyorum ancak, kendim sizin resminizi tanıtıyorum problem çıkmıyor. Resmini de ekledim. İsterseniz programı bir daha indirin. O da olmazsa olmazsa ben formu yükleyip size programın linkini atayım.drak06tr' Alıntı:Bu altı çıkmayanı denk gelmiş hocam.
Bu formu okuturken de hata alıyorum
Hocam aşağıdaki linkte programa sizin istediğiniz formun kaydedilmiş halini ekledim. Form14 olarak tanımlı.drak06tr' Alıntı:önemli bir kayıt yok hocam. Size zahmet olmazsa bu formu ekleyebilirseniz çok sevinirim.
bize kemal hocanın yaptığı yetiyor paramız da boşa gitmedi şimdiye kadar zaten paramız yoknesets' Alıntı:Tarayıcı mı? Hayır.
Bu başlık 2008'de açılmış. O zaman piyasada olmayan ama artık "uygun fiyatıyla" Türkiye'de satışa sunulmuş bir cihaz var: SR-55 http://bildembilgi.com.tr/sr55.aspx
Dünyada bu tür uygulamalar, tabii ki, kullanılıyor ama her seferinde optik okuyucuya dönülüyor. Hem optik okuma hem de tarama isteyen kişiler Hybrid tabir edilen modelleri kullanıyor. Hybrid cihazlarda iki ayrı kafa bulunuyor. Birisi sadece işaret okuma, diğeri ise görüntü tarama amaçlı.
Optik okumalarınızı bu iş için tasarlanıp üretilmiş profesyonel cihazlarla yapmanızı tavsiye ederim. Tarayıcı (scanner) cihazlarının amacı optik okuma değildir.
Öğrencilerinizin ve velilerinizin üzülmemesi, zamanınızın ve paranızın boşa gitmemesi için en doğru çözüm olan optik okuyucuları tercih ediniz.
Programın en son halinin kaynak kodları, bütün proje dosyaları linkte. Herkese faydalı olması dileğiyle...mtprogrammer' Alıntı:kemal hocam, programın en son halinin kaynağını da paylaşabilir misiniz?
Dilerseniz programı sf.net veya github üzerine ekleyebiliriz. Böylece değişiklikler görünür.
Ben de düzenlemede yardımcı olabilirim.
kemal_ari' Alıntı:Programın en son halinin kaynak kodları, bütün proje dosyaları linkte. Herkese faydalı olması dileğiyle...mtprogrammer' Alıntı:kemal hocam, programın en son halinin kaynağını da paylaşabilir misiniz?
Dilerseniz programı sf.net veya github üzerine ekleyebiliriz. Böylece değişiklikler görünür.
https://goo.gl/7o3UnI
Teşekkürler hocam.Beruse' Alıntı:Ne tuaf ki herzaman ureten toplum deriz tuketen olmayalim deriz burda kemal hocam ugrasip birseyler basarmiski kendisini tebrik ediyorum sizde cikip uretmeyin ne gerek var haziri yapilmis diyor falanca birsryin reklamini yapiyorsunuz. Kemal hocam ellerinize saglik vede ilgilinize tsk ediyorum
kemal_ari' Alıntı:Programın en son halinin kaynak kodları, bütün proje dosyaları linkte. Herkese faydalı olması dileğiyle...mtprogrammer' Alıntı:kemal hocam, programın en son halinin kaynağını da paylaşabilir misiniz?
https://goo.gl/7o3UnI
Teşekkürler hocam. Veritabanı dosyanızı (optikokuyucu.accdb) gönderirseniz bir inceleyeyim.cengo_xxx' Alıntı:Kemal hocam merhaba
rapor alırken(excel) "page setup sınıfının left margin özelliği kurulamıyor" hatasını veriyor acaba nedendir? PDF de sorun yok
win7 sp1 64 bit office 2007 kurulu
ellerinize sağlık çok güzel olmuş program