mtprogrammer' Alıntı:Tarayıcı...
Çok etraflı bir çalışma oldu. 70 binin üzerinde satır kod içeriyor.
Bende bir tane optik okuyucu yaptım. Tabi benimki çok sade oldu.

mtprogrammer' Alıntı:Tarayıcı...
fatihkultukturkan' Alıntı:mtprogrammer' Alıntı:Tarayıcı...
Bende bir tane optik okuyucu yaptım. Tabi benimki çok sade oldu.Şimdilik sadece benim yaptığım optik formu okuyor. (Delphide yazıyorum. )
Okuma icin kendim kod yazdim. Tam benim yaptığım programı yapmışsın. Testmaker benzeri birsey senin program sanırım. Suanki halini merakla bekliyorum.mtprogrammer' Alıntı:fatihkultukturkan' Alıntı:mtprogrammer' Alıntı:Tarayıcı...
Bende bir tane optik okuyucu yaptım. Tabi benimki çok sade oldu.Şimdilik sadece benim yaptığım optik formu okuyor. (Delphide yazıyorum. )
Okutma işinde hazır component kullandınız mı?
Benim yazdığım da kendi şimdilik kendi formumu okuyor. Ancak o bölümü bir hayli esnek tasarladım. 3 adet kendi form tipim var. Kullanıcı, program ile bu tiplerle kendine ait formu tasarlayabiliyor. Ayrıca okuduktan sonra sonuç belgesini de excel ile alıyorum. Toplu liste alma da var.
Bağımsız yazdığım soru bankası/sınav hazırlama programımla çok hoş bir ikili oluşturacak inşallah...
kalelibilişim' Alıntı:Alttaki bağlantıdaki sistemi php bilmeyenler için kullanılabilir hale getirmek mümkün müdür?
olcme-ve-degerlendirme-soru-bankasi-kontrol-listeleri-f119/ucretsiz-php-tabanli-optik-okuyucu-ve-optik-form-yazilimi-t65314.html
mtprogrammer' Alıntı:kalelibilişim' Alıntı:Alttaki bağlantıdaki sistemi php bilmeyenler için kullanılabilir hale getirmek mümkün müdür?
olcme-ve-degerlendirme-soru-bankasi-kontrol-listeleri-f119/ucretsiz-php-tabanli-optik-okuyucu-ve-optik-form-yazilimi-t65314.html
Bahsettiğiniz sistemi benim programı yazmaya başlamadan önce çok araştırdım. Kullanmayı denedim. Kodlayan çok emek vermiş, saygı duymak lazım. Ancak ticari bir program olmadığı için kullanışlı hale getirmemiş. Kullanıcılar birkaç tıklamayla formunu okutmak ister. Hatta formun üzerine yazılacak ders adlarını falan otomatik yazılsın ister. Bu yönüyle php tabanlı bu uygulama biraz zayıf kalmış. Ancak php ile böyle birşey yapması, programcının bu konuya hakim olduğunu gösteriyor.
matnet' Alıntı:http://www.decompile.us/Cwt-optik-2-6
kullanışlı bir program
ogretmenokan' Alıntı:matnet' Alıntı:http://www.decompile.us/Cwt-optik-2-6
kullanışlı bir program
bunun lisansı nasıl oluyor hocam
ay-na52' Alıntı:Testmaker kullanıyoruz. Kyocera makinede optikleri dosyaya tarıyoruz. Gayet kullanışlı hocam.
s_kajmeran' Alıntı:Hocam mümkünse ve eğer programınızın kod yapsısıyla alakalı değilse veri tabanı şifresini istiyorum. oradaki verilerle; sonuç ve değerlendirme kısmını kendimize göre özelleştirebilir, geliştirebiliriz.