Arkadaşlar içimizde tatil yapmayanlar çok eminim. Onlara nispet yapar gibi olmasın sakın :roll: Ben de ilk defa bu yıl yarıyıl tatili yaptım. Ve tatilde çektiğim bir kaç fotoğrafı sizinle paylaşmak istedim. Umarım beğenirsiniz.
Benim de favorim 5. fotoğraf.netame' Alıntı:2. ve 5. çok hoş, ellerinize sağlık![]()
sugibi' Alıntı:Başlığa bakınca bana tebessüm ettirdiniz hocam. Aşağıdaki de Ben(biz) çalışırken tatilde olanların fotoğrafı
Modelimiz Ahmet, arkaplandakiler de okulun yanındaki yokuşta kayan yavru ceylanlar
416288_10150549223309770_553859769_8743851_333671814_o by teferruat.org, on Flickr
Sağol dostum. İdareye Nimet ÇUBUKÇU'ya verilen soru önergesini gösterdim. Zorluk çıkarmadılar.karinca_52' Alıntı:alper , güzel resimler , nasıl kaçtın![]()
Kar fotoğrafı Samsun-Kavak İlçesinden. Sınıfımın penceresinden çekmiştim. Diğer fotoğraflar Doğuparktan. Samsun'da kar çilesi başlamadan hemen önce.seferzafer' Alıntı:hocam neresi burası. karda kış ta bahar gibi olan yer. :?:
Makine profesyonel birşey mi yoksa normal dijitallerden mi.oyungezer' Alıntı:Kar fotoğrafı Samsun-Kavak İlçesinden. Sınıfımın penceresinden çekmiştim. Diğer fotoğraflar Doğuparktan. Samsun'da kar çilesi başlamadan hemen önce.seferzafer' Alıntı:hocam neresi burası. karda kış ta bahar gibi olan yer. :?:
seferzafer' Alıntı:Makine profesyonel birşey mi yoksa normal dijitallerden mi.oyungezer' Alıntı:Kar fotoğrafı Samsun-Kavak İlçesinden. Sınıfımın penceresinden çekmiştim. Diğer fotoğraflar Doğuparktan. Samsun'da kar çilesi başlamadan hemen önce.seferzafer' Alıntı:hocam neresi burası. karda kış ta bahar gibi olan yer. :?:
tcoalngsau' Alıntı:hocam cocuklardan yürüyen mavi pantolonlu olan kişinin ayakları net fakat kalçadan yukarısı flu..acaba photoshopmu varçekimde derinlik vermiş olsanız aynı kişnin heryeri aynı netlikte olması gerekmezmi.. güzel kare elinize sağlık
sugibi' Alıntı:@oyungezer
Fotoğraf için bir Eğitim aldınız mı bilmiyorum ama hepsi ayrı güzel ve fotoğraf kurallarına uygun. Ben çok beğendim.