TBBM TV'yi izledim Uyuyamadım!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan barthez
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Ben bakana kızmam arkadaş, bizi okutan yeni bölüm olması sebebiyle bölümün tam olarak ne iş yapacağını bile bize anlatamayan bölüm başkanlarımız, üniversite hocalarımız hiçmi tepki göstermez. Hemen hemen artık bütün üniversitelere BÖTE açan mantık nerde ? Neden onların sesi çıkmaz hiç, hiçmi bir öğretim görevlisi de BÖTE nin amacı şudur diye anlatmaz Sayın Bakana . Kusuruma bakmayın ama Yüksek lisans mülakatına gittiğimde bölüm hocamız köy kasaba okullarında öğrencilerin bilgisayar bildiğinden habersiz, ta ki bakan bilsin. Herşeyden çok öte BÖTE bölüm başkanları ve hocaları çok tepkisiz, durumumuzun onlar bile farkında değil ...

otherm' Alıntı:
Ben bakana kızmam arkadaş, bizi okutan yeni bölüm olması sebebiyle bölümün tam olarak ne iş yapacağını bile bize anlatamayan bölüm başkanlarımız, üniversite hocalarımız hiçmi tepki göstermez. Hemen hemen artık bütün üniversitelere BÖTE açan mantık nerde ? Neden onların sesi çıkmaz hiç, hiçmi bir öğretim görevlisi de BÖTE nin amacı şudur diye anlatmaz Sayın Bakana . Kusuruma bakmayın ama Yüksek lisans mülakatına gittiğimde bölüm hocamız köy kasaba okullarında öğrencilerin bilgisayar bildiğinden habersiz, ta ki bakan bilsin. Herşeyden çok öte BÖTE bölüm başkanları ve hocaları çok tepkisiz, durumumuzun onlar bile farkında değil ...

kesinlikle çok haklısınız

arkadaşlar en başında dedim web sitesiyle duyuralım sesimizi diye artıkk beni destekleyen fikire sahip arkadaşlarda var. bencede bilişim çağında bilişim öğretmenlerinin yapacağı en etkili eylem budur. ama denildiği gibi ortak olmalı ve özellikle büyük şehirlerdeki büyük okulların sitesi kesin kararmalıdır. ama bu zihniyetin bunu da anlamasını beklemiyorum ömer dinçer ölünce hakkını helal edecek kaç kişi vardır acaba? adam altını eğitim tarihine kara bir leke olarak yazdırdı artık kimse unutmaz ama olumsuz bir örnek olarak.

Geri