anket numarası mı? onu nasıl vereceğiz?hasanemre' Alıntı:hocam bu girişler tefbis sayfasından yapılacak sağ alt köşede menüsü var.Öğrencilere verdiğiniz anket numarsı ve tc kimlik nolarının ilk 5 rakamı ile giriş yapılacak 21 hazirandan itibaren
hocam dediklerinizi aynen yaptım. okul şifresiyle girip kendi adıma yetkili bir kullanıcı açtım. kendi hesabıma girdiğimde listeleme menüsünde anket öğrenci listesini göremedim?hasanemre' Alıntı:hocam tefbise okula verilen kulanıcı adı ve şifre ile girşi yapın. Daha sonra ayrlar menüsünden kulanıcı tanımlama var. Oradan okul idarecilerinden birinin bilgilerini girerek yeni bir kullanıcı oluşturuyorsunuz ve yetkilendirerek. Daha sonra oluşturulan kullanıcı tc ve şifresiyle tefbise tekrar giriş yapıyorsunuz. listeleme menüsünde anket öğrenci listesi karşınıza çıkacak yukarıda aktif olacak excel simgesinden bilgisayarınıza indirebilirsiziniz
yetki güncelleme kısmından bütün yetkileri tekrar verdim, listeye ulaştım. teşekkürler hocamhasanemre' Alıntı:hocam listelemeye tıkladığınızda hiçbirşey çıkmıyorsa kendinize yetki vermemişsinizdir. Ayarlar menüsünde yetki tanımlama olması lazım hepsni kendinize tanımlayıp tekrar giriş yapın düzelecektir
hocam hallettik yazmışsınız tefbis siteye girişi de yaptınız mıDaMieN' Alıntı:Hallettik bile...
hocam haziranda girecektim ama işim çıkmıştısarı_sarı' Alıntı:evet aynen öyle oluyor, girdiğin öğrencileri işaretlemezsen aynı kişileri tekrar tekrar girip duruyosun :? ama benim de kafama takılan şu tatil gününde neden anket girişi yapıyorsun :?: Biz de anketleri şimdilerde giriyoruz müdür yardımcısıyla ama hafta içi mesai saatlerinde. Öyle yayıla yayıla :mrgreen: