TEFBİS

Kodla Büyü

rutubator

Aktif Üye
Arkadaşlar 17.06.2011 son tarihli Eğitim Harcamaları Anketi bütün velilere uygulanacaktır. Sene sonu olması itibari ile son dakika golü olan bu uygulama biz formatörlere ve tüm öğretmenlere patlamış durumdadır.

tefbis.meb.gov.tr

arkadaşlar aynı dert bizde de var son dakika golü bu. biz bunları doldurttuk ama girişleri nerden yapacaz? kullanıcı adı ve şifre okula verilmişmidir?

henüz yolun başındayız :)
bu formdaki bilgileri nasıl gireceğiz?

hocam bu girişler tefbis sayfasından yapılacak sağ alt köşede menüsü var.Öğrencilere verdiğiniz anket numarsı ve tc kimlik nolarının ilk 5 rakamı ile giriş yapılacak 21 hazirandan itibaren

hasanemre' Alıntı:
hocam bu girişler tefbis sayfasından yapılacak sağ alt köşede menüsü var.Öğrencilere verdiğiniz anket numarsı ve tc kimlik nolarının ilk 5 rakamı ile giriş yapılacak 21 hazirandan itibaren
anket numarası mı? onu nasıl vereceğiz?

hocam tefbise okula verilen kulanıcı adı ve şifre ile girşi yapın. Daha sonra ayrlar menüsünden kulanıcı tanımlama var. Oradan okul idarecilerinden birinin bilgilerini girerek yeni bir kullanıcı oluşturuyorsunuz ve yetkilendirerek. Daha sonra oluşturulan kullanıcı tc ve şifresiyle tefbise tekrar giriş yapıyorsunuz. listeleme menüsünde anket öğrenci listesi karşınıza çıkacak yukarıda aktif olacak excel simgesinden bilgisayarınıza indirebilirsiziniz

hasanemre' Alıntı:
hocam tefbise okula verilen kulanıcı adı ve şifre ile girşi yapın. Daha sonra ayrlar menüsünden kulanıcı tanımlama var. Oradan okul idarecilerinden birinin bilgilerini girerek yeni bir kullanıcı oluşturuyorsunuz ve yetkilendirerek. Daha sonra oluşturulan kullanıcı tc ve şifresiyle tefbise tekrar giriş yapıyorsunuz. listeleme menüsünde anket öğrenci listesi karşınıza çıkacak yukarıda aktif olacak excel simgesinden bilgisayarınıza indirebilirsiziniz
hocam dediklerinizi aynen yaptım. okul şifresiyle girip kendi adıma yetkili bir kullanıcı açtım. kendi hesabıma girdiğimde listeleme menüsünde anket öğrenci listesini göremedim?

hocam listelemeye tıkladığınızda hiçbirşey çıkmıyorsa kendinize yetki vermemişsinizdir. Ayarlar menüsünde yetki tanımlama olması lazım hepsni kendinize tanımlayıp tekrar giriş yapın düzelecektir

hasanemre' Alıntı:
hocam listelemeye tıkladığınızda hiçbirşey çıkmıyorsa kendinize yetki vermemişsinizdir. Ayarlar menüsünde yetki tanımlama olması lazım hepsni kendinize tanımlayıp tekrar giriş yapın düzelecektir
yetki güncelleme kısmından bütün yetkileri tekrar verdim, listeye ulaştım. teşekkürler hocam :)

DaMieN' Alıntı:
Hallettik bile...
hocam hallettik yazmışsınız tefbis siteye girişi de yaptınız mı
biz bugün öğretmen arkadaşlarla girelim dedik
anket süresi dolmuştur gibi bir hata veriyor
nedeni ne olabilir sizce
21 hazirandan sonra sisteme girilecek denmişti acaba bu yüzden mi aynaklandı
yardımcı olursanız sevinirim

bir öğrenci için anket girişi yaptığımda anket süresi dolmuştur uyarısı verdi :D

bende de bu kullanıcı başka okulda kullanılmaktadır diyor... diğer okulda kullanıcı adımı sildireli 4 ay oldu halen kullanıcı adınız var diyor. Düzensiz bir sisteme bilgi girişi kadar zor bişey yok.. Sistem ocaktada çalışmıyordu şimdide çalışmıyor... birelerine para kazndırcaz diye bari adam akıllı bir sistem kursalardı...

anketin doldurulduğuna ve doldurulmadığına ait bilgilendirme ekranı var mı ? İKS'de takip edebiliyorduk kimin girip girmediğini acaba TEFBİS anketinde böyle bir bilgilendirme ekranı var mı ?

arkadaşlar ben giriş yaptığımda ayarlar menüsünde kullanıcı şifre değiştirmeden başka bi buton yok.kullanıcı yetkilendirmesi yok.ne yapmalıyım

arkadaşlar bana 8.sınıfları verdiler.. 8lerden bir hoca okuldan ayrıldığı için... eokuldan da mezun etmişler onları.. şu anda hiç bir bilgilerine ulaşamıyorum.. kurum koduyla sadece diplomalarından tc kimliklerini öğrenebilirim.. başkada bilgi yok bende......

tefbise girenler tc kimlik numaralarıyla giriş yaptıktan sonra hangi bilgiler isteniyor... öğrenci bilgileri gereklimi.. hangi bilgiler soruluyor......

veli bilgileri doğum tarihi veli cinsiyeti okula giden kaç çocuk var veli öğrenim durumu gerisi mali sorular

arkadaşlar şu an anket girişi yapıyorum. aklıma birşey takıldı
http://tefbis.meb.gov.tr/hanehalki/default.aspx buradan öğrenci için giriş yapıyorum ve anketi dolduruyorum. anket kaydı yapıldı diye onaylıyor. sonra tekrar aynı öğrenci için giriş yaptığımda doldurduğum kaydı göremiyorum. sizde de böyle mi oluyor?

evet aynen öyle oluyor, girdiğin öğrencileri işaretlemezsen aynı kişileri tekrar tekrar girip duruyosun :? ama benim de kafama takılan şu tatil gününde neden anket girişi yapıyorsun :?: Biz de anketleri şimdilerde giriyoruz müdür yardımcısıyla ama hafta içi mesai saatlerinde. Öyle yayıla yayıla :mrgreen:

sarı_sarı' Alıntı:
evet aynen öyle oluyor, girdiğin öğrencileri işaretlemezsen aynı kişileri tekrar tekrar girip duruyosun :? ama benim de kafama takılan şu tatil gününde neden anket girişi yapıyorsun :?: Biz de anketleri şimdilerde giriyoruz müdür yardımcısıyla ama hafta içi mesai saatlerinde. Öyle yayıla yayıla :mrgreen:
hocam haziranda girecektim ama işim çıkmıştı
anketini doldurduklarımı not alıyorum, tekrar anket girişinde boş gözükse de sorun yok diyorsun?

BBNET
Geri