cilekes_ogrt' Alıntı:
Ben hala bote mezunu arkadaşlar neden meslek liselerinde calismak ister anlamiyorum fistik gibi git ortaokulda cocuklarla birseyler ogret hem daha terbiyeli hem daha eğlenceli hemde seni gercekten ogretmen olarak gören bir kitle ucret konusuna gelince 300 lira icin 20 saat fazladan derse girmeyede degmez bu benim düşüncem 15~18 saat derse giriyorum uzerini btr ile dolduruyorum 3 sendir orta okuldayim meslek lisesinde calistigim zamanlardaki terbiyesizliklerin birini görmedim dayilanmalar kabadayiliklar zaten gelen ogrencide sevye yerlerde duvara ders anlatmaktan farksizdi simdi hic olmasa kulaklarini acip dinleyen bir kitle var karsimda neyse herkesin kendi düşüncesi tabi onlarada saygi duyuyorum
hocam çoğu meslek lisesinde pc yok. geçen gittiğim bir meslek lisesinde 5 bilişimci var ancak labda çalışan pc sayısı 5 etmiyor.
6 saat derse girip, okula uğramadan haftalık 26 saat ek ders alan öğretmenler var. alan olmadan alan şefi olan ve onun ekdersini alan tefliler var.
hepimizin amacı para kazanmak. meslek lisesi öğretmenleri daha az çalışarak okul müdüründen fazla para kazanabiliyor.
neden olmasın?