TEF'liler DİKKAT !!!

Kodla Büyü
Benim düşüncem şu pek de eğitimini almadan meslek lisesine girmek istemem. Hani gerek üniversitede gerekse de eski çalıştığım yerdeki zümrelerimi gördükten sonra pek böyle bir hakkın verilmesini istemem. Dediğim zaman aralığında öğretmen olmuş ama bilgisayarın daha içini açmamış, format atmayı bilmeyen birçok meslektaşımla tanıştım. Ama tam tersi durumda olanları da gördüm birçok meslek lisesi öğretmenine taş çıkartacak cinsten olan. Bana göre burası "Türkiye'nin Bilişim Platfromu" olarak kalmaya devam etsin.
Son olarak benim düşüncem şu nasıl ki tef lilere mühendislik tamamlama olayı var. Bötelilere de meslek liselerine atanma adı altında eğitim verilsin. Hem hak edenler bu eğitimi alırlar.

cilekes_ogrt' Alıntı:
Ben gectim onceki calistigim gibi bir meslek lisesindense su an calistigim gibi ortaokul herzaman tercihimdir
Bende meslek lisesindeyim.. Stajimda ve askerdeyken ilkogretimdeydim bulundugum yere sukretmemi sagladilar 1-2 saatlik dersle hicbir egitim verilemiyor cocuklar oyun dersi olarak goruyor.. Meslekte 10 saat dersine giriyorsun cocuklarda kapasite dusuk ama yinede yaptigin isten daha cok zevk aliyorsun... Heryerin ortami farkli izmirde ikinci stajimda lisedeydim ve o zaman bunlar ne yaw olmustum.. Ancak simdiki okulumun cok iyi oldugunu soyleyebilirim... Hem mudur hem diger arkadaslarim cok iyiler sagolsunlar...

Ülke bölünmeye gerçekten başlamış biz bir birmize katlanamıyorsak ülke ne yapsın onca ajana ihanete şerefsize nasıl karşı dursun.

Geri