:+1:hayalcisuat' Alıntı:Bende size üzülüyorum. Öğretmenlik okuyup BTR gibi bir saçmalığın peşine takıldığıniz için.!
Çok iyi ya )))hayalcisuat' Alıntı:Bende size üzülüyorum. Öğretmenlik okuyup BTR gibi bir saçmalığın peşine takıldığıniz için.!
:+1:stan007' Alıntı:hayalcisuat' Alıntı:Bende size üzülüyorum. Öğretmenlik okuyup BTR gibi bir saçmalığın peşine takıldığıniz için.!
Arkadaşlar, kimse kimsenin btr olmasını ayiplamiyor.! Tam tersi herkes seçimlerinde özgür. Ama burda yanlış olan kendi dersinin zorunlu hale gelmesine bırak sevinmeyi üzülen var. Kimse kusura bakmasın bu arkadaşlarin yaşadığı akıl tutulmasıni anlamıyorum.!soner6' Alıntı:Arkadaşlar BTR saçmalık değil. Biz BTR olsada olmasa da yapıyorduk benzer işleri. Ancak BTR için dersimizden vazgeçmek sanırım sonumuzu getiriyordu, direkten döndük. Yine de tüm sorunlar bitmiş değil. Yaşadığımız çok can sıkıcı olaylardan iyi ders çıkarmalıyız ve birlikte olmalıyız, derneğimize desteğe devam... Herşey için emeği geçen herkese teşekkürler.
yurdi_y' Alıntı::+1:stan007' Alıntı:hayalcisuat' Alıntı:Bende size üzülüyorum. Öğretmenlik okuyup BTR gibi bir saçmalığın peşine takıldığıniz için.!
madem öle memurluk okusaydın hocam....[/quo
Memurluk okumadım... Aslına bakarsanız bana kalırsa memur size benzer... Ben biri bilgisayar konusunda bir şey sorarsa, yardım isterse "benim işim değil" demeyi kendime yediremiyorum, mutlaka halletmem gerekir... bunu da mağdur olmadan ancak btr olarak yapabiliyorum... Bizim branşımıza öğretmenlik aslında hafif gelir... bununla mesleki tatmin nasıl yaşayabiliyorsunuz aklım almıyor. Tekrar ediyorum memur size benzer, derse girip çıkacakmış......
yurdi_y' Alıntı::+1:stan007' Alıntı:hayalcisuat' Alıntı:Bende size üzülüyorum. Öğretmenlik okuyup BTR gibi bir saçmalığın peşine takıldığıniz için.!
Memurluk okumadım... Aslına bakarsanız bana kalırsa memur size benzer... Ben biri bilgisayar konusunda bir şey sorarsa, yardım isterse "benim işim değil" demeyi kendime yediremiyorum, mutlaka halletmem gerekir... bunu da mağdur olmadan ancak btr olarak yapabiliyorum... Bizim branşımıza öğretmenlik aslında hafif gelir... bununla mesleki tatmin nasıl yaşayabiliyorsunuz aklım almıyor. Tekrar ediyorum memur size benzer, derse girip çıkacakmış......
stan007' Alıntı:yurdi_y' Alıntı::+1:stan007' Alıntı:hayalcisuat' Alıntı:Bende size üzülüyorum. Öğretmenlik okuyup BTR gibi bir saçmalığın peşine takıldığıniz için.!
ben ders istemiyorum BTR istiyorum diyen benmiyim sizmisiniz, madem öle Bilgisayar öğretmenliği okumasaydın diyorum yanlışmı....
format_01' Alıntı:yurdi_y' Alıntı:Memurluk okumadım... Aslına bakarsanız bana kalırsa memur size benzer... Ben biri bilgisayar konusunda bir şey sorarsa, yardım isterse "benim işim değil" demeyi kendime yediremiyorum, mutlaka halletmem gerekir... bunu da mağdur olmadan ancak btr olarak yapabiliyorum... Bizim branşımıza öğretmenlik aslında hafif gelir... bununla mesleki tatmin nasıl yaşayabiliyorsunuz aklım almıyor. Tekrar ediyorum memur size benzer, derse girip çıkacakmış......
Mesleği doruğa derse girmeyip amelelik yaparakmı ulaşacaksınız. Mesleki doruğa amelelik yaparak değil, çırak yetiştirerek ulaşılır. bizim çıraklarımız ise öğrencilerimiz. Zorunlu ders mükemmel oldu. Ben, hem mesleği doruğa ulaşmak için öğrencilerimi yetiştireceğim,hem öğretmen arkadaşlarıma yardımcı olacağım hem de amele gibi çalışacağım. çünkü hem okulumu hem öğrencilerimi seviyorum. Başkasının ne yaptığı umrumda değil
Senin amacın hocam mesleki doruk filan değil senin amacın ful ekdersi alıp sadece cebini düşünmek. başkalarının durumunu önemsememek. ama hiç merak etme fatih projesi devam ediyor ve en az 10 yıl btr görevlendirmeleri garanti emin ol. kadro zaten imkansız. milli eğitimde çalışıpta milli eğitimi öğrenememek bu olsa gerek. Bu yüzden bütün ümitlerimi yitirdiğim zamanda gelen bu gelişme tüm bilişimci arkadaşlarımız için mükemmel olmuştur, emin ol senin gibi sadece cebini düşünenler için bile böyle.
galiba öyleRe: Tek Üzülen Ben miyim...
arkadya' Alıntı:bunca yıllık üyeyim gereksiz yere pek yorum yapmam.
Bu ders verme işi bir oyun buldular bir koyun daha çok güderler bilgisayar öğretmenlerini.
Bu gün dersi verdim diyenin yarın bunu kaldırmayacağını kimse garanti edemez. Zaten BTR olarak yaptırdıkları işler üzerine ders + nöbet zorunluluğunuz hayırlı olsun...
Saygılarımla....