endorfinnn' Alıntı:En olmayacak sözleri söyle, tepki gelince de ağlamaya başla....
İstersen 50 yıllık BT'ci ol.
Okulumda kendi odam var.
Meb hattı olmayan internetim var.
Lisedeyim. Merkezi bir yerde. Öğrencileri, iklimi, hijyeni harika bir okul.
15 tane etkileşimli tahta var.
Hiç dersim yok.
Tahtaları dönem başında ayarladım sıkıntısız devam ediyor.
8-15 çalışıyorum.
Sabah 10 da gitsem, nerdesin diyen yok!
Sınırsız çayım var.
İdarecilerim on numara, nazik insanlar.
Görevim olan şeyleri bile bin rica ile istiyorlar.
Tüm bunlara rağmen ortaokulda zorunlu ders mi? EVET!!!
Tüm rahatım bozulacak ama yine de EVET!!!
10 yıllık BT'cisin ama "mesleğin haysiyeti" denen şeyi anlayamamışsın.
Daha önceki yazdıklarından denk olmadığımızı anlamıştım zaten ama şu cümlen tam tuz biber oldu.yurdi_y' Alıntı:" Meslek haysiyetimi" de office programları öğretmeye bağladın ya.. senden öğrenecek değilim. dengim değilsin.
hayalcisuat' Alıntı:Bende size üzülüyorum. Öğretmenlik okuyup BTR gibi bir saçmalığın peşine takıldığıniz için.!
:+1:only61' Alıntı:bunun neresine üzülür insan anlamıyorum
ordinaryus' Alıntı:Ya aslında mesele zorunlu dersin sadece ilköğretimlerde olması.. Mesela Ben mesleğe Lisede başladım ve lisede devam etmek istiyorum..
Ama maalesef sistem şimdi bize ilköğretimi zorunlu kılacak.. İnşaallah En kısa sürede liselerde de dersimiz tekrar gelir..
Aynen hocam.. Ben Lisemi seviyorum ve burda devam etmek istiyorum.. Ayrıca kişisel olarak Lise öğrencilerine daha faydalı olabileceğimi de düşünüyorum..spring' Alıntı:ordinaryus' Alıntı:Ya aslında mesele zorunlu dersin sadece ilköğretimlerde olması.. Mesela Ben mesleğe Lisede başladım ve lisede devam etmek istiyorum..
Ama maalesef sistem şimdi bize ilköğretimi zorunlu kılacak.. İnşaallah En kısa sürede liselerde de dersimiz tekrar gelir..
evet en büyük sorun bu.. lisede çalışan arkadaşlar olarak bizler hala mağduruz..9 ve 10 lar lütfedip seçerlerse ve olurya bölge normuna takılmazsak seneyede aynı okuldayız birbirimize kızma zamanı değil arkadaşlar şu yada bu şekilde aynı dertleri paylaşıyoruz.. BTR yi isteyen arkadaşlarında bence en büyük sıkıntısı ve kaygısı bir okulda korkusuzca kalabilmek..
bilisimcih' Alıntı:Dersin zorunlu olduğuna üzülenlerlerle ilgili bir senaryom var :
Bence bunlar branş dışı BTR ler...
Önce bu BTR sertifikası alırız yatarız ek ders alırız dediler,
Sonra bu salak bilişimciler uğraşır çalışır gider BTR kadrosu alır,
Bu kadar kadroyu Bilişimcilerle dolduramazlar, sertifikalıları da BTR ci yaparlar,
Bu bilişimciler sayesinde havadan rehberlikçi olurum ohhhh mis gibi ömür boyu yatarım dediler...
AAAAAaaaaa baktılar ki ders gelmiş, derse Bilişim Öğretmenleri girecek, ders sayesinde atama olacak okullarda Bilişim Öğretmenleri artacak bize değil kadro BTR görevlendirmesi bile düşmeyecek YEDİK NANEYİ die kudurdular.... uhaha:
herkes kendini düşünüyor siz ortaokulda zorunlu derslerden dolayı norm fazlalığından kurtuldunuz. ya liselerde çalışanlar ne olacak. herkesin durumu farklıdır işin içini bilmeden yorum yapmayınız.hayalcisuat' Alıntı:Bende size üzülüyorum. Öğretmenlik okuyup BTR gibi bir saçmalığın peşine takıldığıniz için.!
liselerin durumu eskiden daha iyiydi de ortaokulda dersler zorunlu olunca mı kötü oldu? btr için kadro verilmeyeceği malum bunun için derslerin zorunlu olduğuna sevinenler haklılar doğal olarak. buradan dersler zorunlu olmasaydı btr kadrosu gelirdi gibi bir anlam çıkmıyor. madem ortaokula geldi lise için de uğraşalım hep birlikte. herkes kendini düşünüyor anlamını nasıl çıkardınız anlamadım...sinan36' Alıntı:herkes kendini düşünüyor siz ortaokulda zorunlu derslerden dolayı norm fazlalığından kurtuldunuz. ya liselerde çalışanlar ne olacak. herkesin durumu farklıdır işin içini bilmeden yorum yapmayınız.hayalcisuat' Alıntı:Bende size üzülüyorum. Öğretmenlik okuyup BTR gibi bir saçmalığın peşine takıldığıniz için.!
Daha nasıl ifade edilebilirdi ki?hyrkkc87' Alıntı:liselerin durumu eskiden daha iyiydi de ortaokulda dersler zorunlu olunca mı kötü oldu? btr için kadro verilmeyeceği malum bunun için derslerin zorunlu olduğuna sevinenler haklılar doğal olarak. buradan dersler zorunlu olmasaydı btr kadrosu gelirdi gibi bir anlam çıkmıyor. madem ortaokula geldi lise için de uğraşalım hep birlikte. herkes kendini düşünüyor anlamını nasıl çıkardınız anlamadım...sinan36' Alıntı:herkes kendini düşünüyor siz ortaokulda zorunlu derslerden dolayı norm fazlalığından kurtuldunuz. ya liselerde çalışanlar ne olacak. herkesin durumu farklıdır işin içini bilmeden yorum yapmayınız.hayalcisuat' Alıntı:Bende size üzülüyorum. Öğretmenlik okuyup BTR gibi bir saçmalığın peşine takıldığıniz için.!