tek öğretmen zümre yapmıyor(resmi yazılı)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan keyloger
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

keyloger

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Okul eğer bir branştan tek öğretmen varsa zümre toplantısı yapmıyormuş...

Ekli dosyalar

• 409380_262387157159442_132388806825945_690541_1435936508_n.jpg
    409380_262387157159442_132388806825945_690541_1435936508_n.jpg
    47 KB · Görüntüleme: 13,124
teşekkürler, ben hep yapıyordum md.yardımcısının isminide yazıyodum
iyi oldu bunu gördüğüm

Şu yönetmeliği adamakıllı karıştırsak daha neler çıkacak acaba, bir -ler eki zümreden kurtarmış bizi

bu sene ki müdür yardımcım zümremi verirken dedi sen neden zümre getiriyorsun ki şaşırmıştım demek bu sebepleymiş :o

:)) bende de müfettiş zümre yap md. yard. la fln dedi.. 4 senedir zümre yapmıyorumm ..

bende dün akşam gördüm face saolsun hemen zümrelerimle paylaşayım dedim, bu arada düşündüm de müfettiş gelince bari eline zümre toplantı tutanağını veriyorduk onunla oyanalıyordu şimdi nasıl oyalayacaz :)

keyloger' Alıntı:
bende dün akşam gördüm face saolsun hemen zümrelerimle paylaşayım dedim, bu arada düşündüm de müfettiş gelince bari eline zümre toplantı tutanağını veriyorduk onunla oyanalıyordu şimdi nasıl oyalayacaz :)
Başka bişey verirsin diyeceğim ama elimizde avcumuzda bişey kalmadı. Ders yok, öğrenci yok, evrak yok.

bizim okulda branş öğretmenlerinin hepsi tek. çoğu ilçede de öledir diye tahmin ediyorum. ilçelerde kimse zümre yapmıyacak o zaman???

bana sormayın yazıyı ben buldum sizde cevapları buluverin :mrgreen:

okulda tek öğretmen olunca müdür yardımcısıyla da zümre yapılmaz bu yazıya göre.. yanlış mı anlıyorum?

2 sene önce gelen müfettiş, tek branşcıların yapmamsını söylemiş mudur yard.a, 2 seneden beri yapmıyordukbiz, okul küçük herkes tek nerdeyse.,sadece matematikçiler 2 öğretmen olduğu için yapıyorlardı

Ben müdür yardımcısına okuttum bu yazıyı. Tabii cevabını biliyorum. Cevap :" sen yine de hazırla " olacak. Aynen bu cevabı verdi zaten. Ben de dedim : "Müfettiş gelince gösteririm bu yazıyı".

yadigartbaykal' Alıntı:
çook şirinledim bu yazıyı. aklıma gelen ilk soru hangi basamakları seçtiğimizin kararını nerede alacağız?

Sayın hocam size kimse karar almayın demiyor, zümre yapmayın diyor. Zümre zaten bir toplantıdır. Tek kişiyle toplantı olmaz. Yıllardır bu saçmalığı boşuna yapıyoruz zaten.

Tek başınızayken basamakları seçmek için kendi kendinize toplantı yapıp rapor tutmanıza gerek yok. Alırsınız kararınızı, yıllık planınızı ona göre yaparsınız olur biter.

arkadaşların dediği gibi dünyadan bir haber müdür ve müdür yardımcıları bu durumundan hoşlanmaz ve kesin isterler... hoş isteselerde sıkıntı değil zaten 2 satır yazı ve hepsi sözde kalıyor nerdeyse. denildiği gibi kendi kendimize konuşmuş karar almış oluyoruz :lol:

ilk başta bu yazı neden okula gelmedi diye salladı ama yazıyı görünce tamam dedi paylaşım yapan arkadaşa teşekkürler :+1:

bize gelen yazı da branş öğretmenleri diyor, zannedersem ilden ile değişiyor...

Yazıya nasıl bakıyorsunuz valla çok ilginç. Yazıda herşey net zaten altına Bakan adına da imza atılmış işte. İlden ile değişmesi de ne demek yok öyle bişey

Geri