Yeni Mesaj:
Arkadaşlar Twitter a üye olup derneğin twitter alanında toplanıyoruz.
Ha bir de unutmadan Derneğe destek için üye formlarını gönderelim. Destek olalım.
Bu hafta ben gönderiyorum.
Tek kurtuluşumuz Dernek.
https://twitter.com/btedernegi
@btedernegi
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Eski Mesaj:
Malumunuz bizim şu ana kadar yaptığımız eylemler, düştüğümüz durumlar kimsenin umrunda değil.
Hala da artarak devam etmekte.
Bizlerin teknolojik alanda daha çok söz sahibi olması düşüncesindeyim.
Gücümüzü gösterme zamanı
Örneğin twitter bu iş için bence en önemli silah
Devletin bile bunun için eli kolu bağlı şu anda
Her kesime buradan rahatlıkla ulaşılabiliyor.
Saçma sapan konular bile TT olabiliyorken bizler neden yapmayalım ki...
Dışarıda bilgisayar başından kalkıp toplanamadık o zaman sanal alemde toplanıp birlik olalım.
Eylem yapalım demiyorum.Kendimizi, dersimizi, bölümümüzü anlatalım. Dokunduralım
Örneğin twitter de öncelikle bizim bir toplanma yerimiz olsun(Dernek olabilir)
Sonra haftalık ya da aylık konuları forumda belirleyip foruma yazdığımız gibi o konuyu twitterda da bahsedelim.(@herkesbilgisayarıbiliyor vb.)
Bence bunu her bilişimci yaparsa kendimizi biraz olsun anlatabiliriz, sesimizi duyurabiliriz düşüncesindeyim.
Kaybedecek hiçbirşey yok.
Anasayfanın en üstüne konuyu sabitleyip foruma girenlerin haberdar olmasını sağlayabiliriz.
Bilmiyorum sizler ne dersiniz.
Arkadaşlar Twitter a üye olup derneğin twitter alanında toplanıyoruz.
Ha bir de unutmadan Derneğe destek için üye formlarını gönderelim. Destek olalım.
Bu hafta ben gönderiyorum.
Tek kurtuluşumuz Dernek.
https://twitter.com/btedernegi
@btedernegi
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Eski Mesaj:
Malumunuz bizim şu ana kadar yaptığımız eylemler, düştüğümüz durumlar kimsenin umrunda değil.
Hala da artarak devam etmekte.
Bizlerin teknolojik alanda daha çok söz sahibi olması düşüncesindeyim.
Gücümüzü gösterme zamanı
Örneğin twitter bu iş için bence en önemli silah
Devletin bile bunun için eli kolu bağlı şu anda
Her kesime buradan rahatlıkla ulaşılabiliyor.
Saçma sapan konular bile TT olabiliyorken bizler neden yapmayalım ki...
Dışarıda bilgisayar başından kalkıp toplanamadık o zaman sanal alemde toplanıp birlik olalım.
Eylem yapalım demiyorum.Kendimizi, dersimizi, bölümümüzü anlatalım. Dokunduralım
Örneğin twitter de öncelikle bizim bir toplanma yerimiz olsun(Dernek olabilir)
Sonra haftalık ya da aylık konuları forumda belirleyip foruma yazdığımız gibi o konuyu twitterda da bahsedelim.(@herkesbilgisayarıbiliyor vb.)
Bence bunu her bilişimci yaparsa kendimizi biraz olsun anlatabiliriz, sesimizi duyurabiliriz düşüncesindeyim.
Kaybedecek hiçbirşey yok.
Anasayfanın en üstüne konuyu sabitleyip foruma girenlerin haberdar olmasını sağlayabiliriz.
Bilmiyorum sizler ne dersiniz.