Gerçek fotoğraf çekimlerinde 50 kb aşıyor diğer normal boyutlu resimlerde boyut orantılı olarak düşüyor. Şuan kullandığım damlacığın en iyi kalitede resmi kaydetmesini sağladım ama buna rağmen boyutu düşük çözünürlüklü resimlerde istenenden küçük olabilir özellikle netten indirdiğiniz resimler ise onların kalitesi daha öncesinden düşürüldüğünden boyut gene düşük çıkıyor.kaan2334' Alıntı:hocam xp de çalışıyor ama fotolar 20-25kb seviyesinde
sistem 50kb altını kabul etmiyor
Hocam dosya exe olarak çalıştığından Norton zararlı diye algılıyor olabilir. Dosya temizdir gönül rahatlığıyla kullanın.naczo_neb' Alıntı:Hasari hocam Norton 360 virüs olarak gördü dosyayı...
Damlacığa sağ tıkla özellikler uyumluluk sekmesinden bu programı yönetici olarak çalıştırı seç, sonra uygula deyip tamam deyin bu şekilde sorunsuz çalışması lazım.albatros44' Alıntı:Ellerine sağlık hasari hocam,
Fakat çalıştıramadım win 7 64 bit cs3 ile aşağıdaki hayatı verdi.![]()
Dosyanın 50 kb geçmesi için dosyayı şişiriyoruz bu sebeple sanırım cs3 te çalışmadı.albatros44' Alıntı:cs6 ile sorunsuz çalıştı hocam, uyumluluk modu cs3 için olmadı,![]()
hasari' Alıntı:Şununla kesin sonuç alabilirsiniz sorun yaşamamanız için boyutunu iyice artırdım.![]()
Bu damlacık ile boyut sorununu giderdim win8 ve xp de sorunsuz çalışıyor.tahtakama' Alıntı:Photoshop da damlacık oluşturup jpg resimleri 133*171 şeklinde boyutlandırıp uzantısı bmp şeklinde kayıt ettirip, sonra da arkadaşların dediği gibi komut sisteminde ren komuitu ile uzantıları jpg yapınca 66 kb oluyor, hatta bmp yi 32 bit kaydederse 140 kb falan oluyor,
ren komutunu da otomatik yapan bir dosya oluştunduk mu tamadır
Damlacığı denemek için dün gece evdeki bilgisayarda yaptım, şimdi okulda yapamadım![]()
hasari' Alıntı:Bu damlacık ile boyut sorununu giderdim win8 ve xp de sorunsuz çalışıyor.tahtakama' Alıntı:Photoshop da damlacık oluşturup jpg resimleri 133*171 şeklinde boyutlandırıp uzantısı bmp şeklinde kayıt ettirip, sonra da arkadaşların dediği gibi komut sisteminde ren komuitu ile uzantıları jpg yapınca 66 kb oluyor, hatta bmp yi 32 bit kaydederse 140 kb falan oluyor,
Damlacığı denemek için dün gece evdeki bilgisayarda yaptım, şimdi okulda yapamadım![]()
Win7 de şu işlemi yapmak gerekiyor:
Damlacığa sağ tıklayıp özelliklere geliyoruz uyumluluk sekmesinden Bu programı yönetici olarak çalıştır seçeneğini seçin ardından Tüm kullanıcıların ayarlarını değiştir tıklayın gelen pencerede "Bu programı yönetici olarak çalıştır" tekrar seçin uygula deyip tamam deyin. Bu işlemden sonra deneyin çalıştığını göreceksiniz.
Normalde 50 kb üzerinde çıkması gerekiyor Photoshop sürümünden kaynaklanıyor olabilir hangi versiyonu kullanıyorsun hocam?xcrocodilex' Alıntı:hasari' Alıntı:Bu damlacık ile boyut sorununu giderdim win8 ve xp de sorunsuz çalışıyor.tahtakama' Alıntı:Photoshop da damlacık oluşturup jpg resimleri 133*171 şeklinde boyutlandırıp uzantısı bmp şeklinde kayıt ettirip, sonra da arkadaşların dediği gibi komut sisteminde ren komuitu ile uzantıları jpg yapınca 66 kb oluyor, hatta bmp yi 32 bit kaydederse 140 kb falan oluyor,
Damlacığa sağ tıklayıp özelliklere geliyoruz uyumluluk sekmesinden Bu programı yönetici olarak çalıştır seçeneğini seçin ardından Tüm kullanıcıların ayarlarını değiştir tıklayın gelen pencerede "Bu programı yönetici olarak çalıştır" tekrar seçin uygula deyip tamam deyin. Bu işlemden sonra deneyin çalıştığını göreceksiniz.
Win7 için denedim 23 kb çıktı sizde kaç kb çıkıyor acaba ?
girdap08' Alıntı:xp'de bende de hata verdi.
Şuradaki yöntem şuan işe yarıyor: http://eokulresim.com/yeni-sisteme-gore ... cultme.php
hasari' Alıntı:Normalde 50 kb üzerinde çıkması gerekiyor Photoshop sürümünden kaynaklanıyor olabilir hangi versiyonu kullanıyorsun hocam?xcrocodilex' Alıntı:hasari' Alıntı:Bu damlacık ile boyut sorununu giderdim win8 ve xp de sorunsuz çalışıyor.tahtakama' Alıntı:Photoshop da damlacık oluşturup jpg resimleri 133*171 şeklinde boyutlandırıp uzantısı bmp şeklinde kayıt ettirip, sonra da arkadaşların dediği gibi komut sisteminde ren komuitu ile uzantıları jpg yapınca 66 kb oluyor, hatta bmp yi 32 bit kaydederse 140 kb falan oluyor,
Win7 için denedim 23 kb çıktı sizde kaç kb çıkıyor acaba ?
hikmet3627' Alıntı:sanırım max dosya boyutu 20 KB a düşmüş...
hasan' Alıntı:bende denedim 20 kb a düşmüş..