Birinci mesaja eklendi.lleoni510' Alıntı:Hocam resim klasörünü tam olarak nereye sürükleyeceğimizi mümkünse küçük bir resimle belirtirseniz çok iyi olacak
Emeğinize sağlık, teşekkürler..
C: bölümünüz yokmuş.saycan' Alıntı:bende sistem H: diskinde kurulu dolayısıyla sürüklediğimde sadece phptpshpta açılıyor resimlerküçültme olayı olmadı..
Açıklamaları okudunuzmu hocam.m_esen' Alıntı:HASARİ HOCAM PHOTOSHOP AÇILIYO AMA HİÇ BİŞE YAPMIYO
malesef eski sürümler bu özelliği desteklemiyor.sinan_t' Alıntı:hasari hocam öncelikle çok teşekkürler,
bende eski cs3 değilde p.shop 6 yüklü, klasörü sürükleyp bırakınca tek tek çalıştı tü m resmlerle ama .C de resim oluşmadı, hiç bi yerde yok anlamadm?
albatros44' Alıntı:hasari hocam, bu güzel paylaşım için teşekkür ederim.Bir ricam olacak acaba C' de değil de C içerisinde oluşturulan "Yeni Klasör" içerisine -10 kb'dan küçük- için bir droplet oluşturmanız mümkün mü acaba?
Çalışmayabilir bu sebeple özellikle herkeste ortak olan bir bölüm C: seçtim normalde aynı işletim sistemini kulanırsak sorun olmayabilir ama farklı işletim sistemlerinde farklı bölümlerde sorun çıkar.albatros44' Alıntı:hasari hocam, bu güzel paylaşım için teşekkür ederim.Bir ricam olacak acaba C' de değil de C içerisinde oluşturulan "Yeni Klasör" içerisine -10 kb'dan küçük- için bir droplet oluşturmanız mümkün mü acaba?
Geç cevap verdim kusura bakmayın fakat böyle bir programdan haberdar değilim.hector1675' Alıntı:hasari hocamıza teşekkür ederiz..
hızlı bir şekilde vesikalık halinde kırpma işlemi yapan bir program var mi acaba arkadaşlar.. öğretmenlere çektirdim fotoğrafları, bazı öğretmenler yan çekmiş, bazı öğrencilerin yakın bazılarınin ki uzaktan çekilmis.. otomatik yüzü algılayıp buna göre kırpan bir program var mi acaba..
hector1675' Alıntı:hasari hocamıza teşekkür ederiz..
hızlı bir şekilde vesikalık halinde kırpma işlemi yapan bir program var mi acaba arkadaşlar.. öğretmenlere çektirdim fotoğrafları, bazı öğretmenler yan çekmiş, bazı öğrencilerin yakın bazılarınin ki uzaktan çekilmis.. otomatik yüzü algılayıp buna göre kırpan bir program var mi acaba..