hayrabolulu' Alıntı:Ben nette araştırdım.Bilişim Teknik Resmi diye Metin Bereket ve Engin Tekin adlı öğretmen arkadaşların kitabı var.Müfredatı kapsıyor.
Ondan işlemeyi düşünüyorum
BaRBaRYaN' Alıntı:hocam mavikitaplar sitesinden METİN BEREKET e telefon açın. bilgisayar öğretmeni olduğunuzu söyleyin, örnek kitap istediğinizi belirtin. kargo parası dahi vermeden size örnek kitap gönderecektir...
bunun dışında isterseniz teknik resim cd sinin imajını alıp size upload edebilirim...
BaRBaRYaN' Alıntı:kusura bakmayın arkadaşlar foruma 1-2 gündür giremedim. şimdi fark ettim. cd yi en geç yarın upload eder link paylaşımı yaparım...
...DaMieN' Alıntı:BaRBaRYaN' Alıntı:kusura bakmayın arkadaşlar foruma 1-2 gündür giremedim. şimdi fark ettim. cd yi en geç yarın upload eder link paylaşımı yaparım...
Henüz fırsatınız olmadı sanırım
Hocam sağolasınınz ama arkadaşın ve benim aradığım ağ kurulum sembooleri burada yok bu sadece yteknik resim dosyasları var bize bilişim teknik resmi kitabının dosyaları lazım size zahmet onu atabilirseniz dersimizde işlerizBaRBaRYaN' Alıntı:...DaMieN' Alıntı:BaRBaRYaN' Alıntı:kusura bakmayın arkadaşlar foruma 1-2 gündür giremedim. şimdi fark ettim. cd yi en geç yarın upload eder link paylaşımı yaparım...
Henüz fırsatınız olmadı sanırım
Kusura bakmayın hocam. bendeki cd yi kaybedince bir arkadaştan almam gerekti. onun için biraz gecikme oldu. dosya boyutu büyük olduğu için rapide attım.
..
https://rapidshare.com/files/539866933/mavitmr.rar
...xatomix' Alıntı:Hocam sağolasınınz ama arkadaşın ve benim aradığım ağ kurulum sembooleri burada yok bu sadece yteknik resim dosyasları var bize bilişim teknik resmi kitabının dosyaları lazım size zahmet onu atabilirseniz dersimizde işleriz
krack' Alıntı:arkadaşlar istediğiniz bütün dosyalar burada var
teşekkürlerkrack' Alıntı:arkadaşlar istediğiniz bütün dosyalar burada var
krack' Alıntı:arkadaşlar istediğiniz bütün dosyalar burada var