Teknik resim dersi işlenişi

Kodla Büyü
arkadaşlar bu bilişim teknik resmi dersi için yıllk plandaki ağ sembollerini çizmek ve ondan sonraki örnek çizimler elinde olan varmı. Acil lazımda burada paylaşacak arkadaş varsa çok iyi olur. Mavi kitapda gördüm var ama şuanda sınıfça onu alacak durumda değiliz inş. önümüzdeki yıl sene başında aldırırım. Bu örnekler elinde olan varsa lütfen paylaşırsa iyi olur acil lazım arkadaşlar.

hocam mavikitaplar sitesinden METİN BEREKET e telefon açın. bilgisayar öğretmeni olduğunuzu söyleyin, örnek kitap istediğinizi belirtin. kargo parası dahi vermeden size örnek kitap gönderecektir...

bunun dışında isterseniz teknik resim cd sinin imajını alıp size upload edebilirim...

BaRBaRYaN' Alıntı:
hocam mavikitaplar sitesinden METİN BEREKET e telefon açın. bilgisayar öğretmeni olduğunuzu söyleyin, örnek kitap istediğinizi belirtin. kargo parası dahi vermeden size örnek kitap gönderecektir...

bunun dışında isterseniz teknik resim cd sinin imajını alıp size upload edebilirim...

hocam bu iyiliği yaparsanız çok güzel olur.

hocam upload yapabilirseniz bende çok sevinirim.
geçen sene bu kitapları kullanmıştık. ancak bu sene hiç araştırma yapmadık elektronikçi arkadaşlar ilgileniyordu kitap işiyle
içerik değişince sipariş ermekten vazgeçtik
seneye kesinlikle bu kitaplara devam edeceğiz çünkü hem bizim için rahat hemde öğrenci için
öğrnciler için düzenli ve yi bir kaynak oluyor.

kusura bakmayın arkadaşlar foruma 1-2 gündür giremedim. şimdi fark ettim. cd yi en geç yarın upload eder link paylaşımı yaparım...

BaRBaRYaN' Alıntı:
kusura bakmayın arkadaşlar foruma 1-2 gündür giremedim. şimdi fark ettim. cd yi en geç yarın upload eder link paylaşımı yaparım...

Henüz fırsatınız olmadı sanırım :(

DaMieN' Alıntı:
BaRBaRYaN' Alıntı:

...
Kusura bakmayın hocam. bendeki cd yi kaybedince bir arkadaştan almam gerekti. onun için biraz gecikme oldu. dosya boyutu büyük olduğu için rapide attım.
..
https://rapidshare.com/files/539866933/mavitmr.rar

Est. hocam biz zahmet verdik asıl, tekrar teşekkürler :+1:

Hocam sağolasınınz ama arkadaşın ve benim aradığım ağ kurulum sembooleri burada yok bu sadece yteknik resim dosyasları var bize bilişim teknik resmi kitabının dosyaları lazım size zahmet onu atabilirseniz dersimizde işleriz

BaRBaRYaN' Alıntı:
DaMieN' Alıntı:
BaRBaRYaN' Alıntı:

...
Kusura bakmayın hocam. bendeki cd yi kaybedince bir arkadaştan almam gerekti. onun için biraz gecikme oldu. dosya boyutu büyük olduğu için rapide attım.
..
https://rapidshare.com/files/539866933/mavitmr.rar
Hocam sağolasınınz ama arkadaşın ve benim aradığım ağ kurulum sembooleri burada yok bu sadece yteknik resim dosyasları var bize bilişim teknik resmi kitabının dosyaları lazım size zahmet onu atabilirseniz dersimizde işleriz

xatomix' Alıntı:
...
hocam merhaba. bizdeki cd bir önceki senenin cd si imiş. yenisini şimdi isterim hocadan 3 güne gelir...

yine kendi sitemizden başka hiç bir yerde bulamadım :D paylaşandan ve site yönetiminden Allah razı olsun... :alkis:

Geri