Tekno Kadın HİE eğitimleri sürekli iptal?

Kodla Büyü
Sayın bakanımız Tekno Kadın programını tanıtıyor ama Tekno Kadın hizmet içi eğitimleri sürekli erteleniyor hiç yapılamayacak sanırım. 21 şubatta aksarayda idi. 4 nisana alındı. Eğitek in onayı son gün 10 mart idi gene onaylanmadı. Aradın bakanlığı Tekno Kadın eğitimleri ertelenebilir dedi..

F@tih, her bi'şeyi bitirdi şu an için. Ayrıca teknokadında "blog" temelli bir eğitim öngörülüyordu, bakınız blogspot-blogger, blogcu okullardan erişime engelli. Ayrıca bugün bir işim oldu gmail hesabımı açmak istedim yasaklı dedi tarayıcım! Hotmail ise babalar gibi açılıyor. İnanılmaz ama gerçek!
Biri üflüyor "teknoooooooo" diye, sonra diğeri gelip onun görevine son veriyor ve "fatihhhhhhh" diyor.. Eğitekte de herhal herkeŞ birbirini ezmeye çalışıyor. Ben bir kere gördüm Eğitek ana binası (başkent öğretmenevi altındaki) içini. Tüm kapılardaki isimlikler ince kağıttan. Kolayca çekin, yazıcıdan yeni bir tane bastırın! O derece kolay ve kaygan zemin. Tuvaletleri temizdi, hakkını da yemeyelim :pp

Vallahi hocam eğitimi aldıktan sonra ilime dönene kadar proje iptal edilmiş oluyor.. Ne bileyim geçenlerde sayın bakanımız tanıtıyordu ama eğitimleri sürekli iptal ediliyor. Güya konu ile sorumlu kişileri arayınca eğitekte iptal olabilir ertelenebilir gibi yuvarlak laflar sözylüyorlar.. Eğiteke gittikçe eğitim sisteminin geleceğinden daha da korkar oldum..

BBNET
Geri