Tekno Kadın Projesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aslısa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

aslısa

Site Gezgini
Arkadaşlar bize Tekno Kadın Projesi Eğitimi ile ilgili bir yazı geldi, bulunduğumuz şehirden iki öğretmenin katılacağı belirtiliyordu. Başka hangi illerden öğretmen alıyorlar bilemiyorum, MEB'in kendi sayfasında da net bir bilgi yok. Daha önce katılmış olan ya da konu hakkında bilgi sahibi olan var mı acaba?

Intel ile ilgisi olduğunu ve yakın zamanda başlayacağını, Halk Eğitimi Merkezleri'nce ücret tahakkuk edileceğini biliyorum sadece.

tdemirparmak, bize de görevlendirme yazısı geldi dün. 4-5 ilden 2'şer öğretmen seçilmiş, genelde halk eğitim merkezinden öğretmenleri tercih etmişler. Pazartesi Ankara Öğretmenevinde başlayacakmış, amaç kadınları eğiterek blog yazmalarını ve internet üzerinden ticaret yapmalarını sağlamakmış. Pazartesi göreceğiz bakalım =)

Evet hocam ben de öğrendim biraz daha bilgi proje hakkında. Halk eğitimlerin bünyesinde sadece kadınlara yönelik olacakmış. Kursa katılan kadınlara teşvik verilmesi de bir ihtimalmiş:)

Ne kadar proje seven bir milletimiz var şükürler olsun.Benim milletime proje ver kardeşim boş konuşma ... :x

Sayın bakanımız Tekno Kadın programını tanıtıyor ama Tekno Kadın hizmet içi eğitimleri sürekli erteleniyor hiç yapılamayacak sanırım. 21 şubatta aksarayda idi. 4 nisana alındı. Eğitek in onayı son gün 10 mart idi gene onaylanmadı. Aradın bakanlığı Tekno Kadın eğitimleri ertelenebilir dedi..

hocam başvuruyorum 3 oldu ya erteleniyor ya iptal oluyor.. Bakanlıktakiler bile ne yaptığını bilmiyorum.Sayın bakanımız çıkıp tanıtıyor ama icraat yok..

BBNET
Geri