Teknofest Eğitim Teknolojileri Yarışması(Lise) ÖDR Sonucu Açıklanmadı

Kodla Büyü
Bu iş gerçekten çok saçmalamaya başladı. 81 olan puanımı sonrasında 82 yaptılar, şimdi yeni fark ediyorum 75'e indirmişler. Bizimle böyle dalga geçeceklerse her yıl proje çıkarın diye baskı kurmamalılar.
4 Yıldır katılıyorum hocam ilk defa duydum bu şekilde bir durum, puan açıklandıktan sonra değişmez hocam

Arkadaşlar merhaba projemiz ön elemeyi geçti ve final sunumuna kaldı. Final sunumunu zoom üzerinden öğrencilerimiz yapacak 10 dk sunum 5 dakika ise soru cevap şeklinde olacağı söylendi. Bu noktada daha önce tecrübesi olan arkadaşlar ne önerirler acaba ?

Arkadaşlar merhaba projemiz ön elemeyi geçti ve final sunumuna kaldı. Final sunumunu zoom üzerinden öğrencilerimiz yapacak 10 dk sunum 5 dakika ise soru cevap şeklinde olacağı söylendi. Bu noktada daha önce tecrübesi olan arkadaşlar ne önerirler acaba ?
Kimsenin tecrübesi yok. İlk kez yapılıyor bu uygulama. Bekleyip göreceğiz hep beraber.

Biz sunumu iki kez yükledik güncelleme yapmak isterken , bu bir sorun yaşatır mi hocalarım sunum yüklerken aynı sunum aynı kategoriye birden çok yüklenmesi halinde değerlendirmeye alınmayacak şeklinde uyarısı vardı da silme seçeneği de yok öylece kaldı. Bu gibi durumlar hakkında bilgi sahibi olan var mıdır

Biz sunumu iki kez yükledik güncelleme yapmak isterken , bu bir sorun yaşatır mi hocalarım sunum yüklerken aynı sunum aynı kategoriye birden çok yüklenmesi halinde değerlendirmeye alınmayacak şeklinde uyarısı vardı da silme seçeneği de yok öylece kaldı. Bu gibi durumlar hakkında bilgi sahibi olan var mıdır
Sunum o sunum değil hocam. bahsettikleri zoom sunumu için biz yeniden power point sunumu hazırlıyoruz

Evet hocam ben de ondan bahsediyorum hazırladığımız sunuyu forma yüklerken nasıl olduysa iki kez yüklendi bir sorun teşkil eder mi onu merak ediyorum.
Yok etmez. Daha önceden raporları da öyle yaptık. Yükledik, sonra değişiklik yapıp yeniden yükledik. Sorun olmadı
Sunuda aynı şekilde öğrenci düzgün bir yükleme yapmamış. Kontrol ettim şekilsel çok hata var. Kendisine söyledim. Hocam dışarıdayım dedi. 45 dakika vardı. İndirip düzenlemeyi yaptım. Yeniden yükledim dosyayı.

Sonradan hep kontrol ederim. Erişmek için tıklayın linkine tıkladım baktım düzgün hali yüklenmişti. Şükür dedim. 4 dakika kalmıştı.

Yeni yükleme yapınca eskiyi siliyor kısacası.

çok teşekkürler hocam ?

bizde de güncelleme yaptık. Son halini yükledik sanırken pdf'e dönüştürürken bir hata olmuş olacak ki güncel olmayan haliyle kalmış hem iki kez yükledik hem güncelleyemedik diye üzülmüştüm açıkçası. Bir de hocam bir sorum daha vardı literatür taraması istenen yere kaynakça belirtmedik siz belirttiniz mi? Sunuda ayrıca kaynakça sayfası yok ama cümle bitişinde mi belirtilmeli onu da çözemedim ben.

çok teşekkürler hocam ?

bizde de güncelleme yaptık. Son halini yükledik sanırken pdf'e dönüştürürken bir hata olmuş olacak ki güncel olmayan haliyle kalmış hem iki kez yükledik hem güncelleyemedik diye üzülmüştüm açıkçası. Bir de hocam bir sorum daha vardı literatür taraması istenen yere kaynakça belirtmedik siz belirttiniz mi? Sunuda ayrıca kaynakça sayfası yok ama cümle bitişinde mi belirtilmeli onu da çözemedim ben.
Literatür taramasında kaynakça olarak paragraf sonuna ekledi çocuklar. Kaynakça kısmı yok sunuda evet ama yine de eklediler.

Geri