cat33' Alıntı:Teknosadan ben de soğudum. Haziranda taksitle 4000 TL'ye 47'' tv aldım. Aynı tv şimdi 3000 TL. 3 ayda 1000 TL zarardayım... :verymad:
az değil 1000 tl
cat33' Alıntı:Teknosadan ben de soğudum. Haziranda taksitle 4000 TL'ye 47'' tv aldım. Aynı tv şimdi 3000 TL. 3 ayda 1000 TL zarardayım... :verymad:
tayinci42' Alıntı:cat33' Alıntı:Teknosadan ben de soğudum. Haziranda taksitle 4000 TL'ye 47'' tv aldım. Aynı tv şimdi 3000 TL. 3 ayda 1000 TL zarardayım... :verymad:
o sizin hatanız bence hocam.. teknolojiye bu kadar çok para verilmez ki .. 6 ay içinde fiyatı düşüyor.. 3 yıl içindede eski model oluyor.. bende 1000 tl ye aldım 5 yılda garantili.. 3-5 yıl sonra satıp yine 1000 tl ye o zamanki teknolojiden 4d tv alacağım..
eşim gidip almış, 1000 civarı. hediye olunca soramadımdobra1979' Alıntı:kaç lira verdin hocam elden mi aldın yoksa siteden mi?
+1500yataylimit' Alıntı:Şimdi, neredeyse Teknosa kadar büyük bir firmanın genel müdürüne özel ders veriyorum. Bir keresinde bana şöyle dedi: "Teknosa'nın yüzlerce mağazası var. Bu yüzlerce mağazasında yüzlerce teşhir ürünü var. Sence bu ürünler kime satılıyor?" Siz bir mağazasına bir ürün sorduğunuzda o mağazada yoksa, "falanca mağazamızda var, getirtelim deniliyor". Getirtilen ürün de o mağazada bir taneyse zaten teşhir ürünü olduğu anlamına geliyor Söylediği bana çok mantıklı gelmişti. Dikkatinize sunulur
hocam bu tip ürünlere outlet ürünü diyorlar zaten ve daha ucuza satıyorlar piyasasına göre. bana satarken outlet ürünü olduğunu belirtmediler...Teachnologist' Alıntı:Bu durumlarla koşulsuz iade başladıktan sonra çok fazla ortaya çıkmaya başladı. Düşünsenize ürünü alıp beğenmedim diyorsun geri veriyorsun. Bu ürünü birine satacaklar sonuçta
Rüzgara Karşı'' Alıntı:hocam bu tip ürünlere outlet ürünü diyorlar zaten ve daha ucuza satıyorlar piyasasına göre. bana satarken outlet ürünü olduğunu belirtmediler...Teachnologist' Alıntı:Bu durumlarla koşulsuz iade başladıktan sonra çok fazla ortaya çıkmaya başladı. Düşünsenize ürünü alıp beğenmedim diyorsun geri veriyorsun. Bu ürünü birine satacaklar sonuçta