Telefon Önerisi

Kodla Büyü
Geçen ay Samsung S24FE aldım. Kamerasından memnunum. S25 çıkınca belki biraz daha ucuzlar ama S24FE'de 2024 Eylül ayı gibi çıktı ve 7 sene yazılım garantisi vermesi beni cezbetti.

iPhone sevdasını bir türlü anlamıyorum. Elimde Xiaomi Mi Note 10 var belki 5 yıla yakındır kullanıyorum. İhtiyacımı görmediği hiç birşey yok. Her işimi hala hızlıca görüyorum. Fotoğrafı da güzel.

Yahudiye siyonizme bu kadar para yedirme sevdası müslümana yakışmıyor bunun da hesabı sorulur. !
talihsiz bir açıklama olmuş, zaten bir hocamız içinde çin geçen cevap yazmış. Elimde Xiaomi Mi Note 10 var demişsin ben o kelimeyi o zaman senin mantıkla Elimde Doğu Türkistan lı kardeşlerimizin kanı var mı? anlayayım. Bırakalım bu şekil samimiyetsiz açıklamaları.
gelelim konuya;
Yerli dedik Reeder aldık, fiyatta uygun hani, rezil etti. Reeder almada ne alırsan al hocam. Milletin içinde sesimi karşı tarafa duyurana kadar bir rezillik anlatacak gibi değil. Şimdi bir sürü düzen değişecek diye kolay kolayda yeni telefona geçemiyorum.

Arkadaşlar tatilde telefonum kırıldı zaten yenileyecektim süreci kısalttı bu durum. Diyorum ki iPhone un 1-2 önceki modelini alsam ama hemen güncellemeleri alamaz elimde kalır diye korkuyorum, son çıkana o kadar para vermek istemiyorum. Benim için şuan en önemlisi kamera kalitesi, malum okullarda çekim yapıyoruz profesyonel kamera vs var ama aynı anda 2-3 organizasyon olduğu oluyor. Şunu da çözemedim şuan kendi telefonumun megapixeli birçok iphonedan iyi ama yine de arkadaşların telefonu çok daha iyi çekiyor. Velhasılı öneriniz varsa sevinirim
Ne aldınız hocam?

ucuz yollu kamera isteyen honor 200 baksın. Cidden gayet güzel çekiyor. Fazlası için fotoğrafçıya gitsinler zaten. Dün mağazada öylesine redmi 14 serisine baktım, aslında o bile yeterli bence.

Geri