Hangi modeli? en yüksek modelinin işlemcisi 1.5 ...yeterli oluyor mu?delikatliyam' Alıntı:Vestel al Ben memnunum
m4 aqua düşünmeye başlamıştım fakat fotoğraf kalitesi de önemli benim içinher_dem' Alıntı:M4 aquanın fotoğrafı beklediğimin altında. Söyleyebilirim bunu
telefon gelene kadar bu kadar büyük olduğunun farkında değildim.serdemir' Alıntı:5.5 inc de cebe sığmaz be hocam
.serkanholep' Alıntı:ben de bakıyorum bu aralar
lg g4 almakta kararlıydım ama fdonanım da çok eleştiri var. vaz geçtim diyebilirim
samsung a5, iphone 5s gibi fiyatı 1300 tl yi aşmayacak en iyisini arıyorum. hayırlıı bakalım
hocam normalde ben de g4 düşünüyordum..... bir forumun g4 ana konusunda çok şikayet vardı ...bir örnektarafszhaber' Alıntı:.serkanholep' Alıntı:ben de bakıyorum bu aralar
lg g4 almakta kararlıydım ama fdonanım da çok eleştiri var. vaz geçtim diyebilirim
samsung a5, iphone 5s gibi fiyatı 1300 tl yi aşmayacak en iyisini arıyorum. hayırlıı bakalım
G4 e hangi eleştiriler var hocam.. bende bi g4 alsam mı diyordum..m5 ve note 4 edge de var aklımda
.
.
m5 için çok olumsuz eleştiri okudum... kapanıyo.. şarja takmadan açılmıyo vs.. özllikleri foto kalitesine baksan çokk iiyi telefon ama yorumlardan sonra güvenemedim.
.
m5 kullanan varmı forumda