Temmuz 2013 bordrosu çıkmış

Kodla Büyü
arkadaşlar teknik eğtim okulunda çalışan bir arkadaş kendi bodrosunu paylaşabilir ya da pm gönderebilir mi? Ben yeni başladım meslek okuluna teknik eğitim mezunuyum karşılaştıracam bazı şeyleri ama doğru olduğundan kendisi emin olursa sevinirim :D

7/1 Eş Çalışıyor+ 1 Çocuk
Haziran Maaşı:1886 TL(% 15 Vergi Dilimi)(Gelir Vergisi Kesintisi:58 TL)
Temmuz Maaşı:1969-45 TL sendika=1924(%20 Vergi Dilimi)(Gelir Vergisi Kesintisi:97 TL)
Zam:38 TL
Ne anladım ben bu işten...Kaşık kepçe muhabbeti devrede...

HackSaw3' Alıntı:
http://www.ozkansoft.com/mahep.php
Siteden bilgilerinizi girerek almaniz gereken maasi ogrenebilirsiniz.
Hocam helal olsun, kuruşuna kadar aynı hesapladı bordroyla.
Şimdiye kadar, maaş-ücret konusunda, hesaplama yapanlardan, aynı sonucu çıkaran görmemiş idim.
Şimdi hesaplattım, aynı çıktı bordroyla,
helal olsun diyorum, teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim.

HackSaw3' Alıntı:

Ek Taz(28/B) diye bir şey var bordromda. sanırım doğuda çalıştığım için. bu hariç tam hesaplıyor. seçeneklerde de bunla ilgili bir şey yok.

Bu mubarek ayda arkadaşlar önce şükür edelim,bunu bulamayanların da olduğunu unutmayalım.
Yapacak birşey yok.
YETMEZ ama buna şükür ediciler sağolsun :)

alitevetoglu34' Alıntı:
Bu mubarek ayda arkadaşlar önce şükür edelim,bunu bulamayanların da olduğunu unutmayalım.
Yapacak birşey yok.
YETMEZ ama buna şükür ediciler sağolsun :)

elbette Allahın her verdiğine şükür etmemiz gerekir ama öğrtmenin aldığı bu maaş hakkı değildir. memurlar sıralamasında bile çok gerideyiz. lise mezunu olupta torpille iş bulanlarda sizden fazla maaş alıyor onuda unutmayalım

Eğer sadece derdiniz para ise bu sistemde bu kadar 3 verilir 5 alınır hocamın bitanesi demiş kızanların çoğu bilmem ne sendikasıdır diye bunun hiç bir önemi yok kızanların çoğu DEVLET İÇİN çalışıyor ÖZEL DE çalımıyor ama ÖZELCİ .ÖZELCİ olupta DEVLETte çalışmak ancak bizde olur.

Öncelikle zammı etkileyen maş sanıldığı gibi 1800-1900 olan maaş değil taban maaş
yani 1000 civarında olan vergi diliminide o aylık üzerinden hesaplıyorsunuz.
benim temmuz extresi geçen aylar vergi matrahı 6336 görünüyor mesela buda demektirki ek ders alıyorsunuz bende ek ders alamadım.
valla ek ders alsaydımda bana yatan 74 tl sizin olsa idi 500 tl alsam bu aydan itibaren dilime girmeye razıydım.
neyse bu sene ek ders alacak kadar dersim olacak şükürler olsun.

HackSaw3' Alıntı:

Hocam buraya göre gelir vergisi 53.43 TL çıkıyor ama benim bordro da gelir vergisi 72 lira kesilmiş Geçen Aylar Vergi Matrahı Toplamı da 10156.37 TL vergi dilimine mi girmişim acaba?

arkadaşlar ben tef mezunuyum ve ticaret meslek lisesinde görev yapıyorum.özel hizmet tazminatım eylül 2013 maas bordrosunda 620 tl gözüküyor 7/1 derce kademem.özel hizmet tazminatımın daha yüksek olması gerekmiyor mu?bun için ne yapabilirim bununla ilgili yardımcı olabilir misiniz?

Geri